Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Süleymanpaşa Belediyesi yol yapım ve yeşil alan çalışmalarına devam ediyor.

12.10.2014 16:15

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yol yapım ve Süleymanpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce de yeşil alan çalışmaları devam ediyor.

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse, çalışmalarını incelemesinin ardından Akköse, Köprübaşı ve Baykallar mevkilerinde devam eden asfalt yamama çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çiçek yetiştirme ve çiçeklendirme çalışmalarını incelemek için Süleymanpaşa Belediye serasını da ziyaret eden Akköse, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yetiştirilen çiçek ve ağaçlar ile ilgili bilgilendirildi.

Elektrik kesintisi

Tekirdağ'ın Malkara ve Saray ilçelerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

TREDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, yıllık bakım ve onarım çalışması nedeniyle, Salı günü Saray'ın Selvi TR1, Sinanlı TR1 Bölgesi, Kadıköy TR1, TR2 Bölgesi, ve Çukuryurt Mahallesi'nde 7 saat süre ile elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Açıklamada aynı gün, Malkara'nın Kiremit ve Karacagür Mahallesi'nde, 09.00 ile 16.00 saatleri arasında, 7 saat süre ile elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement