Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şenol Turan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şenol Turan Açıklaması

Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şenol Turan Açıklaması

Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şenol Turan, halkın ’Ölüm Virajı’ dediği Tekirdağ-Hayrabolu yolu için önlemlerin alınmasını Başbakan Ahmet Davutoğlu’na ilettiklerini söyledi.

22.01.2015 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şenol Turan, halkın 'Ölüm Virajı' dediği Tekirdağ- Hayrabolu yolu için önlemlerin alınmasını Başbakan Ahmet Davutoğlu'na ilettiklerini söyledi. Turan, "Hayrabolu yolunda duble yol yapılırsa ölümlü kazaların azalacağını düşünüyoruz" dedi.

Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şenol Turan, Tekirdağ-Hayrabolu yolu, otopark sorunu ve kış aylarında yapılan yollarla ilgili açıklamalarda bulundu. Hayrabolu yolunun ölüm yolu olduğunu dile getiren Turan, "Hayrabolu yolu konusunda önlemlerin alınması için Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na ilettim. Hayrabolu yolunda duble yol yapılırsa ölümlü kazaların azalacağını düşünüyoruz" ifadesini kaydetti.

Önlem alınmadığından dolayı evine Muratlı yolunu kullanarak gittiğini söyleyen Turan, "Ben o yolun özellikle kış aylarında tehlikeli olduğunu biliyorum. O yol, ölüm yolu olarak biliniyor. Tehlikeli olmasın diye ben Muratlı yolu üzerinden kendi mahalleme gidiyorum. Oranın gidiş geliş yolları daha güvenli" açıklamasını yaptı.

"TEKİRDAĞ'A GELEN YABANCILAR HAYRABOLU YOLUNU BİLMİYOR"

Hayrabolu yolunun tehlikesinin halen devam ettiğini belirten Turan, yolda keskin virajların olduğunu söyleyerek, "Tekirdağ'ımıza gelen yabancı sürücülerin bu yolu bilmedikleri için kazalar oluyor. Biz bu konuda üzülüyoruz. Bu yüzden yetkililerin bir an önce tespitlerini yapmasını istiyorum. İnşallah bir an önce ihaleye çıkarılıp bu yolun da duble yol olması en büyük dileğimiz. Başbakan Ahmet Davutoğlu geldiğinde kendisine bu konuyu ilettim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan daha önce başbakan iken ona da durumu ilettik. En kısa sürede devletimizin bu yolu yapmasını bekliyoruz. Hayrabolu yolu duble yol olunca ölümlü kazaların da azalacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

"TEKİRDAĞ'DA OTOPARK ALIŞKANLIĞI YOK"

Tekirdağ'ın otopark sorununa da değinen Turan, "Tekirdağ'da otopark alışkanlığı yok. Herkes 5 dakikada işimi bitireceğim diye her yere araba koyuyor. Hatta yasak olmasına rağmen otobüs duraklarının içine de park ediyorlar. Ben otoparkçılık yapmış bir insan olarak, Tekirdağ'da her yer otopark olsa da yine bu sorunun önüne geçilemez. Önce insan bilinçlendirilmelidir. Yabancı sürücüleri bile 5 dakikada kendimize benzetiyoruz. Onlar da geldiği gibi hemen yollara park ediyor. Kardeşim git sahil dolgu sahasına park et diyoruz bedava park etmek orada. Adamın verdiği cevap kim yürüyecek meydana kadar diyor. İlla gideceği yerin kapısında bekleyecek" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şenol Turan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement