Tekirdağ Yıldız Erkekler Hentbol Takımı Yarı Finalde - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ Yıldız Erkekler Hentbol Takımı Yarı Finalde

Tekirdağ Yıldız Erkekler Hentbol Takımı Yarı Finalde

Anadolu Yıldızlar Ligi 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan müsabakalarda, Tekirdağ Yıldız Erkekler Hentbol Takımı, grubundan 2’nci çıkarak yarı finallere katılmaya hak kazandı.

21.02.2017 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Yıldızlar Ligi 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan müsabakalarda, Tekirdağ Yıldız Erkekler Hentbol Takımı, grubundan 2'nci çıkarak yarı finallere katılmaya hak kazandı.

Anadolu Yıldızlar Ligi 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan ve 17-19 Şubat tarihinde Bilecik'te gerçekleştirilen Hentbol Çeyrek Final Müsabakaları sona erdi. Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki İstasyon Spor Salonu ve Bilecik Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda yapılan final müsabakaları çekişmeli ve renkli görüntülere sahne oldu.

Anadolu Yıldızlar Ligi Erkekler Çeyrek Final C grubunda dereceye giren illerde ise birinci İstanbul (Avrupa), ikinci Tekirdağ oldu. İstanbul Avrupa yakası, Balıkesir, Kütahya ile karşı karşıya gelen Tekirdağ Hentbol Yıldız Erkekler Takımının ilk karşılaşması olan Balıkesir Hentbol Takımını 13-6 skorla yendi. Tekirdağ Hentbol Yıldız Erkekler Takımı müsabakaların devamında İstanbul Avrupa Hentbol Takımını 17-19 skorla,Kütahya Hentbol Takımını 14-12 skorla da mağlup etmeyi başardı.

Tekirdağ Yıldız Erkekler Hentbol Takım grubundan 2'nci çıkarak yarı finallere katılmaya hak kazandı. Müsabakalar sonucunda dereceye giren illere kupa ve madalyalarını Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız takdim etti.

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş, Yıldız Erkekler Hentbol Takımını kutlayarak, başarılarının devamını diledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ Yıldız Erkekler Hentbol Takımı Yarı Finalde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement