Tekrar) Türkiye'den Gazze'ye 11 Bin Ton İnsani Yardım - Son Dakika
Güncel

Tekrar) Türkiye'den Gazze'ye 11 Bin Ton İnsani Yardım

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Gazze'ye gidecek olan gemi Malzemelerin gemiye yüklenişi Türkiye'den Gazze'ye 11 bin ton insani yardım Gazze'ye ulaştırılacak insani yardım malzemeleri, Mersin Uluslararası Limanı'na gelen gemiye yüklenmeye başlandı.

29.06.2016 14:51

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Gazze'ye gidecek olan gemi

Malzemelerin gemiye yüklenişi Türkiye'den Gazze'ye 11 bin ton insani yardım

Gazze'ye ulaştırılacak insani yardım malzemeleri, Mersin Uluslararası Limanı'na gelen gemiye yüklenmeye başlandı.

İsrail'in Aşdod Limanı'na gidicek gemiyle, Filistinlilere 11 bin tonluk çeşitli gıda maddelerinden oluşan yardım ile çocuklara bayram hediyesi oyuncaklar ulaştırılacak

Türkiye-İsrail arasında varılan mutabakat kapsamında, Türkiye'den Gazze'ye ulaştırılacak insani yardım malzemeleri, Mersin Uluslararası Limanı'na demirleyen "Lady Leyla" isimli gemiye yüklenmeye başlandı.

Mısır'ın İskenderiye Limanı'ndan yola çıkan özel şirkete ait Panama bandıralı gemi, bu sabaha karşı Mersin Uluslararası Limanı'na ulaştı.

AFAD ve Kızılay'ın çalışmasıyla, toplama merkezlerinden, tırlarla limana getirilen, un, pirinç, şeker ve gıda kolilerinden oluşan 11 bin tonluk gıda yardımı ile Gazzeli çocuklar için hazırlanan bayram hediyesi oyuncaklar, vinçlerle gemiye yükleniyor.

Türkiye'den toplanan yardımların yüklendiği gemi, cuma günü düzenlenecek törenin ardından, Mersin Uluslararası Limanı'ndan, İsrail'in Aşdod kentine doğru hareket edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekrar) Türkiye'den Gazze'ye 11 Bin Ton İnsani Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement