Tekvandocular Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Tekvandocular Uğurlandı

Tekvandocular Uğurlandı

Mersin’in Bozyazı ilçesinde İzmir’de yapılacak olan Türkiye Ümitler Tekvando Şampiyonası'na katılacak olan sporcular uğurlandı.

03.08.2014 12:34

Mersin'in Bozyazı ilçesinde İzmir'de yapılacak olan Türkiye Ümitler Tekvando Şampiyonası'na katılacak olan sporcular uğurlandı.

Bozyazı Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Doğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Dr. Ahmet Hakan Acı ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hamdi Sandal Türkiye Ümitler Tekvando Şampiyonasına katılacak olan Bozyazı Halk Eğitim Merkezi Tekvandolarını spor salonunda ziyaret ederek son antrenmanlarını izleyip başarılar dilediler.

Türkiye Ümitler Tekvando yarışmasına katılacak olan sporcularla tek tek ilgilenen Bozyazı Kaymakamı Mustafa Erkayıran,"Sizlerden umutluyuz, dereceler bekliyor başarılar diliyorum. Her zaman hedeflerinizi yüksek tutarak çalışmalarınıza hız verin. Sizleri olimpiyatlarda da görmek istiyorum, maddi ve manevi olarak her zaman yanınızdayım" dedi.

Tekvando Milli Hakemi ve Milli Antrenör 5. Dan Veli Uzun, nezaretinde son antrenmanlarını yapan Bozyazı Halk Eğitim Merkezi Tekvandocuları Vedat Uzun, Uğur Deniz ve Mustafa Türkyılmaz, 2-6 Ağustos 2014 tarihinde İzmir'de yapılacak olan Türkiye Ümitler Tekvando Şampiyonasına iddialı hazırlandıklarını ve Bozyazı'ya derece ile döneceklerini ifade ettiler. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekvandocular Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement