Köy Korucusunu Telefon Direğine Bağlayıp Kurşuna Dizdiler - Son Dakika
Güncel

Köy Korucusunu Telefon Direğine Bağlayıp Kurşuna Dizdiler

Köy Korucusunu Telefon Direğine Bağlayıp Kurşuna Dizdiler

1.5 aydır kayıp olan köy korucusunun Bitlis'in Geçitbaşı Köyü yakınlarında, telefon direğine bağlanıp kurşunlanarak öldürülmüş halde cesedi bulundu.

26.10.2014 13:12  Güncelleme: 15:38

Bitlis'in Çeltikli köyünde geçici köy korucusu olarak görev yapan ve yaklaşık 1.5 aydır haber alınamayan Nihat Çaprak'ın (38) telefon direğine bağlanıp kurşunlanmış cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren güvenlik güçleri, Hizan- Tatvan karayolunun 30'uncu kilometresinin Güzeldere mevkisinde telefon direğine asılı bir erkek cesedi buldu.

2 AY ÖNCE KAÇIRILMIŞTI

Cesedin yaklaşık 2 ay önce kaçırılan ve o günden beri haber alınamayan 6 çocuk babası Çaprak'a ait olduğu tespit edildi.

GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA

Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü mensubu 10-15 kişilik bir terörist grup tarafından 12 Eylül günü kaçırılan geçici köy korucusu Nihat Çaprak'un şehit edildiğini bildirdi.

Genelkurmay'dan önemli yurtiçi olaylara ilişkin yapılan yazılı bilgilendirmede, "12 Eylül 2014'te Bitlis Merkez İlçesi Aşağıölek Köyü Arasuni Tepe mevkiinde kaçırılan geçici köy korucusu Nihat Çaprak, Bitlis Merkez ilçe Geçitbaşı köyü mülkî sınırları içerisinde, bir elektrik direğine bağlanarak, baş ve vücudunun değişik bölgelerine ateş edilmek suretiyle şehit edilmiştir." denildi. Olay hakkında Bitlis İlçe Jandarma Komutanlığı'nca başlatılan adli tahkikatın devam ettiği, Şehit Geçici Köy Korucusu Nihat Çaprak'ın cenazesinin otopsi için Bitlis Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği ifade edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Köy Korucusunu Telefon Direğine Bağlayıp Kurşuna Dizdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • alevi: Halkina ihanet eden sonuna katlanmalidir. . . koruculuk yanlis bir sistemdir. . . 12 48 Yanıtla
  • UŞAKLI: IŞİD AZ BİLE YAPIYO BU İT SÜRÜLERİNE 35 11 Yanıtla
  • kürt: insanlar hakettiği şekilde ölür 9 31 Yanıtla
  • esmer kürt: ULAN DANGALAKLAR IŞIDI PKK YA BENZETMEYIN PKK YAHUDI DONMESI BIR ÖRGUT APO BIR DEMECINDE ALLAHIN VAR OLMADIGINI SOYLEDI 27 13 Yanıtla
  • ayn el arab: pkk ya kürt derseniz. kürtlere hakaret etmiş olursunuz. kürtler benim kardeşim, canım ciğerim. islamın en koyu yaşandığı yer bizim doğudur. pkk sosyalist marksist bir örgüttür. aynı zamanda (sosyalistlerin zoruna gitmesin) faşist. 27 8 Yanıtla
  • DOĞU: kendi halkına ihanet etti hesabını canıyla verdi korucu olmak bilmiyorum lanet bir şey 6 23 Yanıtla
  • afyonlu: devlet diye birşey yok artık asıl terörist akp devletidir çünkü korucuları pkk ya teslim edip ne yaparsanız yapın dediler son bir yılda kaç tane korucunun şehit olduğundan kimsenin haberi yok korucuyla asker arasında ne fark var ki devlete göre artık var korucuların hiç önemi yok akp ye göre bunun hesabını Allaha vercekler . . . 24 4 Yanıtla
  • vatan: çözüm süreci ile korucular ortada kaldı. pkk sindiriyor yada öldürüyor. . . 25 2 Yanıtla
  • METIN SUCU: pkk dan kurtulmanin yolu yandaslarina ait bütün isyeri ve evleri tahrip edilmeli 16 9 Yanıtla
  • kürt: o değilde benim en çok merak ettiğim bu adam neden korucu olmuş? 9 15 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement