Telefon Dolandırıcıları Alanya'da Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Telefon Dolandırıcıları Alanya'da Yakalandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde kendilerini polis olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran kişilere yönelik yapılan operasyonda 5 kişi yakalandı.

17.07.2014 14:46

Antalya'nın Alanya ilçesinde kendilerini polis olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran kişilere yönelik yapılan operasyonda 5 kişi yakalandı.

İzmir'de telefonla aradıkları 66 yaşındaki Birsen Uçak'ı kendilerini polis ve savcı süsü vererek dolandıran 4 kişinin izini süren İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı teknik takip sonucu şüphelilerin Alanya'da kiraladıkları bir evde kaldıkları tespit edildi. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerine haber verilmesi üzerine sürdürülen takip sonucu Alanya Postanesi'nde suçüstü yakalanan zanlılardan Mustafa B.P. (28) gözaltına alındı. Şüpheli ifadesinde hakkındaki suçlamayı kabul ederken, eve yapılan operasyonda Şahin K. (32), Ahmet A. (22), Yakup K. (30) ve Erkan Y. (28) gözaltına alındı. Sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülen 5 zanlı, ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin emniyetteki ifadelerinde, kendilerini polis veya savcı olarak tanıttıkları, belirledikleri numaraları arayarak ziynet eşyası ya da nakit para istedikleri, kendilerine inanan kişilere hesap numarası vererek dolandırıcılık yaptıkları belirlendi. Zanlı Mustafa B.P.'nin Mersin ve Nevşehir Emniyet Müdürlüklerince de arandığı ortaya çıktı.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde ifadeleri alınan 5 kişi, yoğun güvenlik önlemleri altında Alanya Adliyesi Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı'na çıkartıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Telefon Dolandırıcıları Alanya'da Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement