Tema Vakfı Bitlis Temsilciliği Saha ve Koordinasyon Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Tema Vakfı Bitlis Temsilciliği Saha ve Koordinasyon Toplantısına Katıldı

Tema Vakfı Bitlis Temsilciliği Saha ve Koordinasyon Toplantısına Katıldı

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Bitlis İl Temsilciliği, TEMA Vakfı tarafından 20-23 Ağustos 2015 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen saha ve koordinasyon toplantısına katıldı.

29.08.2015 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Bitlis İl Temsilciliği, TEMA Vakfı tarafından 20-23 Ağustos 2015 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilen saha ve koordinasyon toplantısına katıldı.

"Bu Topraklarda Umut Yeşertiyoruz" teması ile 52 ilden, 275 gönüllünün katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya Bitlis'i temsilen Bitlis İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Hülya Durmaz Bekmezci ve Adilcevaz İlçe Sorumlu Yardımcısı Özdemir Hınıs katıldı. Düzenlenen toplantı içeriğiyle ilgili bilgi veren TEMA Vakfı Bitlis İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Hülya Durmaz Bekmezci, toplantıda 2015 yılı raporları ile 2016 faaliyet planının değerlendirildiğini belirtti. TEMA Vakfı Bitlis İl Temsilciliği olarak gerek il merkezi ve gerekse ilçelerde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Bekmezci, "Biz TEMA Vakfı İl Temsilciliği olarak organizasyon yapımızı tamamlamaya çalışıyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan protokoller çerçevesinde eğitim programlarımıza, gönüllü kaydı ve farkındalık etkinliklerimize devam ediyoruz. Daha çok etkinlik ve çalışma içinde daha fazla aktif gönüllüye ihtiyaç duymaktayız. Bu konuda Bitlis'te ki tüm gönülleri vakfımıza üye olmaya bekliyoruz. Bizimle iletişime geçmek isteyen arkadaşlarımız Facebook üzerinde oluşturmuş olduğumuz Bitlis TEMA Topluluğu sayfamız üzerinden bizimle iletişime geçebilirler" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tema Vakfı Bitlis Temsilciliği Saha ve Koordinasyon Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement