Teoman, Zorlu Center PSM'de Hayranlarıyla Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Teoman, Zorlu Center PSM'de Hayranlarıyla Buluşuyor

Teoman, Zorlu Center PSM\'de Hayranlarıyla Buluşuyor

Teoman, Vodafone FreeZone sponsorluğunda gerçekleşen turnenin finalinde Zorlu Center PSM Ana Tiyatro'da hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

11.04.2014 15:56  Güncelleme: 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tanınmış şarkılarını akustik olarak seslendirecek olan Teoman ayrıca sevdiği şarkılarını da piyano, keman ve akustik gitar üçlüsüyle yorumlayacak.

Vodafone FreeZone sponsorluğunda gerçekleşen "yavaş yavaş" turnesi kapsamında 15 şehirde hayranlarıyla buluşan ve yoğun ilgi gören Teoman, turnenin finalini 12 Nisan Cumartesi günü İstanbul Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi Ana Tiyatro' da gerçekleştirecek.

Teoman; Konya' dan başladığı Aksaray, Kayseri, Malatya, Diyarbakır, Mardin, Adana, Denizli, Urfa, Gaziantep gibi Anadolu' nun 15 şehrinde biletlerin önceden tükendiği ve izdiham yaşanan turnenin, İstanbul' da gerçekleşecek final konserinde "Paramparça", "İstanbul'da Sonbahar" gibi geniş kitlelerin bildiği parçaların yanı sıra "Bugün", "En Güzel Hikayem", "Bana Öyle Bakma" gibi şarkılarının akustik hallerini hayranlarının beğenisine sunacak.

Organizasyonu Atlantis Yapım tarafından yapılan "yavaş yavaş" turnesinde Teoman'a; piyanoda Ece Dağıstan, kemanda Mahur Tukan, gitarda Tolga Akyıldız eşlik edecek.

Sahne tasarımı Can Besbelli, dekoru Karaköy Junk tarafından yapılan ve samimi bir ortam yaratılan turnede, siz de 12 Nisan Cumartesi günü Teoman' ın odasına konuk olmak isterseniz biletlere www.biletix.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Teoman, Zorlu Center PSM'de Hayranlarıyla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement