Tepebaşı'nın Harika Çocukları İzmir'de Sahne Alıyor - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı'nın Harika Çocukları İzmir'de Sahne Alıyor

Tepebaşı\'nın Harika Çocukları İzmir\'de Sahne Alıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında unutulmayacak bir konsere imza atıyor.

20.05.2016 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında unutulmayacak bir konsere imza atıyor.

Tepebaşı Belediyesi "İki Elin Sesi Var" Çocuk Senfoni Orkestrası bugüne kadar düzenlediği konserler ve yaptığı çalışmalarla, ülke genelinde kısa zamanda takdir topladı. Bu alanda isim yapmış birçok ünlü şefin de çalışmalarını ilgiyle takip ettiği orkestra Eskişehir dışında da verdiği konserlere İzmir'i ekliyor.

21 Mayıs Cumartesi günü saat 20: 00'da başlayacak konser, İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek. Ünlü Flüt Sanatçısı Şefika Kutluer'in de solist olacağı konser, Ramazan Albayrak şefliğinde, 300 çocuğun yer alacağı Tepebaşı Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası, Çocuk Korosu ve Çoksesli Gençlik Korosu ile birlikte gerçekleşecek. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tepebaşı'nın Harika Çocukları İzmir'de Sahne Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement