Terör Örgütünün Kaçırdığı Çocukların Aileleri, Davutoğlu ile Görüştü - Son Dakika
Güncel

Terör Örgütünün Kaçırdığı Çocukların Aileleri, Davutoğlu ile Görüştü

Terör örgütü tarafından çocuğu kaçırılan Diyarbakırlı aileler, Başbakan Davutoğlu ile görüştü.

11.09.2014 20:35  Güncelleme: 20:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terör örgütü tarafından çocuğu kaçırılan ailelerden Sabri Önalan, "Çocuklarımızı alana kadar Ankara'dan gitmiyoruz" dedi.

Çocukları kaçırılan 22 aile, AK Parti genel merkezinde Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştü. Görüşmenin ardından aileleri temsilen konuşan Önalan, Diyarbakır Dağkapı'da 115. gününü dolduran eylemi sonlandırdıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu hem tebrik etmek hem de çocuklarının bulunması için yardım istemek amacıyla Ankara'ya geldiklerini belirten Önalan, Davutoğlu'nun kendileriyle yakından ilgilendiğini kaydetti.

Başbakan Davutoğlu'nun "Çocuklarınızla kendi çocuğum gibi ilgileneceğim" dediğini aktaran Önalan, ailelerin, çocukları için yaptığı eylemi Ankara'da sürdüreceklerini bildirdi. Sabri Önalan, Ankara'da eylem yapacakları yerlerin henüz netleşmediğini, burada sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle kalacaklarını ve çocuklarını bulana kadar tüm imkanlarını seferber edeceklerini dile getirdi.

Önalan, "Eylemimizi Diyarbakır'da sonlandırdık. Ankara'da devam ediyoruz. Çocuklarımızı alana kadar da Ankara'yı terk etmiyoruz. Ancak çocuklarımızı aldıktan sonra bu eylemimize son veririz" diye konuştu.

Sabri Önalan, bir gazetecinin çocuğundan haber alıp almadığına ilişkin sorusu üzerine, hiçbir haber alamadığını söyledi. Önalan, "11 aydır çocuğum yok. Haber alamıyoruz. Sağ mı ölü mü bilmiyorum" dedi.

Önalan, ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da randevu istediklerini bildirdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terör Örgütünün Kaçırdığı Çocukların Aileleri, Davutoğlu ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement