Tesisler Ana Yola Bağlandı - Son Dakika
Yerel

Tesisler Ana Yola Bağlandı

Tesisler Ana Yola Bağlandı

Muratpaşa Belediyesi, Döşemealtı Belediyesi işbirliği ile kurduğu asfalt plenti ve bir çok tesisi Antalya-Burdur Karayolu’na bağlayan, yaklaşık 1.7 kilometrelik iki caddeyi sıcak asfaltla kapladı.

04.07.2016 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi, Döşemealtı Belediyesi işbirliği ile kurduğu asfalt plenti ve bir çok tesisi Antalya- Burdur Karayolu'na bağlayan, yaklaşık 1.7 kilometrelik iki caddeyi sıcak asfaltla kapladı.

Döşemealtı Yeşilbayır Mahallesi'ndeki yaklaşık 1.7 kilometrelik Ali Fuad Cebesoy ve Halide Edip Adıvar Caddeleri, Muratpaşa Belediyesi ile Döşemealtı Belediyesi'nce asfaltlandı. Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri'nin serme, sıkıştırma ve altyapı çalışmasını yaptığı iki cadde, Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Yapım ekiplerince sıcak asfaltla kaplandı.

Tesisler ana yola bağlandı

Muratpaşa Belediyesi'nce sıcak asfaltla kaplanan Ali Fuad Cebesoy ve Halide Edip Adıvar Caddeleri, Yeşilbayır Mahallesi ile Antalya-Burdur Karayolu arasında bağlantı sağlayan yollar arasında bulunuyor. İki belediyenin ortak çalışmasıyla asfaltlanan iki cadde, Döşemealtı Belediyesi Parke Üretim Tesisi, Muratpaşa Belediyesi Asfalt Plenti, yapımı devam eden spor tesisleri ve eğitim kurumlarına ulaşımda da kullanılabiliyor. İki caddenin çevre düzenlemesi de Döşemealtı Belediyesi'nce yapılacak. Muratpaşa Belediyesi ekipleri, iki caddenin dışında bazı bağlantı yollarını da sıcak asfaltla kaplayacak. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tesisler Ana Yola Bağlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement