Tgs'den Vıp Hizmet - Son Dakika
Güncel

Tgs'den Vıp Hizmet

Tgs\'den Vıp Hizmet

Uçaklara yer hizmeti veren şirketlerden biri olan Turkish Ground Services (TGS) faaliyetlerde olduğu tüm havalimanlarında yolcu uçaklarının yanı sıra özel uçaklara da yer hizmeti vermeye başladı.

27.09.2014 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uçaklara yer hizmeti veren şirketlerden biri olan Turkish Ground Services (TGS) faaliyetlerde olduğu tüm havalimanlarında yolcu uçaklarının yanı sıra özel uçaklara da yer hizmeti vermeye başladı.

TGS yeni hizmetlerinden biri olan 'TGS VIP' Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen İstanbul Airshow havacılık fuarında müşterilerine tanıtıldı. Şirketin yeni yer hizmetleri hakkında bilgi veren Turkish Ground Services (TGS) Genel Müdürü Bayram Özçelik, "Son yıllarda sayısı ciddi biçimde artan özel uçak sahiplerinden ve temsilci kuruluşlarından hizmet konusunda yoğun talep geldi. Bizde bu talep doğrultusunda personel ve ekipman açısından gerekli yatırımlarımızı yapıp özel uçaklara yer hizmeti vermeye başladık" dedi.

BU HİZMET HATA KABUL ETMEZ

Başta Atatürk Havalimanı olmak üzere özel jetlerin yoğun kullanıldığı havalimanlarında TGS VIP servisi başlattıklarını hatırlatan Özçelik, "Özel jetlerin yoğun olarak kullandığı istasyonlar arasında başta Milas- Bodrum, İstanbul Sabiha Gökçen, İstanbul Atatürk, Antalya ve Dalaman havalimanlarını bulunuyor. Tüm istasyonlarda özel olarak tasarlanmış VIP araçların alındı ve son teknoloji ile donatılmış operasyon kontrol merkezleri ve iletişim ağları kuruldu. Personel de bu iş için özel olarak eğitim aldı. Business Jet servisinin asla hata kabul etmez. Bu nedenle özel uçaklara hizmet veren personeli de VIP hizmet konusunda ciddi bir eğitim sürecinden geçirdik" diye konuştu.

ÖZEL HİZMET KONUSUNDA DÜNYAYA AÇILDI

TGS VIP hizmeti Türk özel uçaklarının dışında Azerbaycan, Rusya ve Kazakistan menşeili şirketlerin özel uçaklarına da yer hizmeti veriyor. Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apronu'nda düzenlenen İstanbul Airshow'da da bir stant açan şirket VIP Handling'in tanıtımını yaptı. Şirket, 10 ayda 5 binden fazla özel uçağa hizmet verdi. Şirketin 2015 yılı hedefi bu sayıyı iki katına çıkarıp, pazardaki payını yüzde 40'ın üzerine taşımak olduğu ifade edildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tgs'den Vıp Hizmet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement