Tır Karadeniz Sahil Yolunu Kapattı - Son Dakika
Güncel

Tır Karadeniz Sahil Yolunu Kapattı

Tır Karadeniz Sahil Yolunu Kapattı

Rize'nin Ardeşen ilçesi Yeni Yol köyü mevkiindeki buzlanma sebebiyle makaslama yapan tır, yolu tek yönden trafiğe kapattı.

13.12.2013 06:58  Güncelleme: 09:24

Rize'de etkili olan kar ve buzlanma ulaşımı da olumsuz etkiliyor. Karadeniz Sahil Yolu'nda meydana gelen buzlanma sürücülere zor anlar yaşatırken, Rize'nin Ardeşen ilçesi Yeni Yol köyü mevkiindeki buzlanma sebebiyle makaslama yapan TIR yolu tek yönden trafiğe kapattı. Yolda 5 km'lik araç kuyrukları oluştu.

Hopa'dan Rize istikametine gitmekte olan Çetin Mertoğlu idaresindeki 34 GH 5092 plakalı TIR yolda makaslama yaptı. Yolun her ili tarafındaki demir ve beton bariyerlere çarparak durabilen TIR yaklaşık olarak 1.5 saat Hopa-Rize yolunun trafiğe kapanmasına neden olurken, yolda 5 km'lik araç kuyruğu oluştu. Araç sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Bölge Trafik ekipleri ve vatandaşların müdahalesi ile yolu açmak için çalışma yürütülse de, aşırı buzlanma sonucu yol trafiğe açılamadı. Daha sonra kaza bölgesine çağrılan çekici tarafından TIR'ın dorse kısmı kaldırılarak yolun açılması sağlandı. Kaza sonucu yolda kalan bazı sürücü ve yolcular ise karayolları ekiplerine tuzlama yapmadıkları gerekçesi ile tepki gösterdiler. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tır Karadeniz Sahil Yolunu Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement