TMO Pazartesi İtibariyle Alım Yapacak" - Son Dakika
Yerel

TMO Pazartesi İtibariyle Alım Yapacak"

AK Parti Edirne Milletvekili Şemsettin Emir, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) hafta başından itibaren alım yapacağını bildirdi.

17.06.2015 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Edirne Milletvekili Şemsettin Emir, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) hafta başından itibaren alım yapacağını bildirdi.

Emir yaptığı yazılı açıklamada, milletvekilliği kaydını yaptırmak için gittiği Ankara'da TMO Genel Müdürü Mesut Köse ile görüştüğünü belirtti.

TMO'nun bu yılki hasat döneminde alım yapacağını aktaran Emir, şunları kaydetti:

"Üreticinin derdi benim derdimdir. Alın teri ile para kazanan insanların sıkıntılarının çözümü için her zaman uğraş vereceğim. Verdiğim sözler dünde kalmayacak. Edirne'de kimin sorunu bir derdi varsa ben orada olacağım. Tayakadın köyünde bulunan Grant Turko firmasına ait 60 bin tonluk çelik siloları kiralayan TMO, 22 Haziran Pazartesi gününden itibaren burada alım yapmaya başlayacak. Havsa, Uzunköprü, İpsala, Keşan, Gelibolu müdürlükleri, geçici olarak da Lalapaşa, Meriç, Evreşe ve Enez tesislerinde alım yapılacak. Buğday alım fiyatları da şöyle açıklandı, Anadolu kırmızı sert buğday kilogramı 0, 862 lira, kırmızı yarı sert buğday kilogramı 0,819 lira, düşük vasıflı yemlik buğday kilogramı 0,724 lira, arpa kilogramı 0,645 lira."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TMO Pazartesi İtibariyle Alım Yapacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ahmet ÇİMER: Kesinlikle AKP ile koalisyon istemem. 0 0 Yanıtla

Advertisement