Togar, Kan Bağışı Kampanyasına Vatandaşları Davet Etti - Son Dakika
Yerel

Togar, Kan Bağışı Kampanyasına Vatandaşları Davet Etti

Togar, Kan Bağışı Kampanyasına Vatandaşları Davet Etti

Tekkeköy Kaymakamlığı, Tekkeköy Belediyesi ve Türk Kızılayı işbirliğinde ‘Tekkeköy Kan Bağışlıyor’ sloganıyla kampanya başlatıldı.

28.12.2015 17:14

Tekkeköy Kaymakamlığı, Tekkeköy Belediyesi ve Türk Kızılayı işbirliğinde 'Tekkeköy Kan Bağışlıyor' sloganıyla kampanya başlatıldı.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Türk Kızılayı Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Doktor Serdar Bayram ve Türk Kızılayı Tekkeköy Şube Müdürü Selçuk Polat tek tek tüm esnafı ve çarşıyı gezerek broşür dağıtıp kan bağışı kampanyası için vatandaşlardan destek istediler.

TEKKEKÖY KAN BAĞIŞLIYOR

Kan bağışının önemine değinen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçemizde 'Tekkeköy Kan Bağışlıyor' sloganıyla bir kan bağışı kampanyası başlattık. İnsan hayatında kanın önemini bilmeyenimiz yoktur. Kan insan için acil değil her zaman her an gerekli olan bir yaşam kaynağıdır. Yaralanmalarda, kazalarda, kanamalarda ve ameliyatlarda neredeyse her vatandaşın vücudunun kana ihtiyacı oluyor. Bazen kan bulunamaması nedeni ile hayatını kaybeden vatandaşlarımız da olabiliyor. İnsan hayatı için bu kadar önemli olan kan, insan vücudunda bağışlanmadan kısa bir süre sonra tekrar kendini yenileyerek tamamlayabiliyor. İşte insan hayatı için bu kadar önemli olan ve herkesin her an ihtiyaç duyabileceği bu hayati yaşam sıvısını ihtiyaç duyacak kişilerle paylaşmak maksadıyla bir kampanya başlattık. Tek tek esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek kan bağışı kampanyamıza destekçi olmalarını istedik. Kaymakamlığımız, Belediyemiz, Türk Kızılayı Samsun Kan Merkezimiz ve Türk Kızılayı Tekkeköy şubemiz işbirliği ile 4 - 5 Ocak 2016 Pazartesi ve Salı günü ilçemiz kaymakamlık önü ve pazar yerinde kan bağışı yapacağız. Tüm vatandaşlarımızı kan bağışı yapmaları için 4 - 5 Ocak 2016 pazartesi ve Salı günü kan bağışı yapmaları için kurulacak kan bağış aracına bekliyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Togar, Kan Bağışı Kampanyasına Vatandaşları Davet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement