Tokat'ta Uğur Işılak Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta Uğur Işılak Coşkusu

Ünlü sanatçı Uğur Işılak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın artık kendileri için bir parti adamı olmadığını ifade ederek, “Öncelikle bizim için dava ve sevda adamıdır Recep Tayyip Erdoğan. Ondan dolayı bu millet onu çok seviyor, tutuyor” dedi.

26.03.2014 23:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sanatçı Uğur Işılak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın artık kendileri için bir parti adamı olmadığını ifade ederek, "Öncelikle bizim için dava ve sevda adamıdır Recep Tayyip Erdoğan. Ondan dolayı bu millet onu çok seviyor, tutuyor" dedi.

AK Parti'nin seçim müziklerini hazırlayan ünlü sanatçı Uğur Işılak, söylediği şarkı ve şiirlerle Tokatlı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen konser öncesinde AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik'in konuşmasının ardından kürsüye gelen AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, Tokat'la birlikte yürüyeceğini ve birlikte şehre sahip çıkacağı sözünü verdi. Eşit, adil ve şeffaf olacaklarını belirten Eroğlu, Tokat'ın 42 mahallesine eşit hizmet vereceklerini ifade ederek, "Asla partizanca davranmadan adam kayırmadan herkesi kucaklayan bir anlayışla Tokat'ta hizmet üreteceğiz" dedi.

Eroğlu'nun konuşmasının ardından sahne alan ünlü sanatçı Uğur Işılak 'dombra' parçasını AK Parti Tokat Milletvekilleri Zeyid Aslan, Şükrü Ayalan, Dilek Yüksel, AK Parti İl Başkanı Adem Çelik ve AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu ile birlikte seslendirdi. Bu arada Hac dağına asılan Türk Bayrağı projektörle aydınlatılırken, vatandaşlar bu anı ölümsüzleştirmek için bir birleri ile yarıştı.

Tokatlılara unutulmaz bir gece yaşatan Işılak, konserin sonunda da dombra parçasını seslendirmeden önce şunları söyledi:

"Kıymetli Tokatlılar, birleri iyi ki saldırıyor, iyi ki iftira ediyor bütün bu iftiralar çamurlar olmasa idi bu kadar heyecanlı olmayacaktı. Onlar saldırdıkça bizler daha da çok kenetleniyoruz ülkemiz için milletimizi için. Neden Recep Tayyip Erdoğan diyoruz? Bu bir yerel seçim neden Recep Tayyip Erdoğan eseri bu kadar Edirne'den Kars'a kadar gündeme geldi diye merak edenler var. ve biz neden ısrarla bu eseri okluyoruz. Neden bu eser, ısrarla dinlediğimizde okuduğumuzda duygulanıyor heyecanlanıyoruz. Sebebi ne? Sebebini birkaç kelime ile ifade edeyim. Recep Tayyip Erdoğan artık bizim için bir parti adamı değil. Bizim için siyaset adamı değil, hatta öncelikle bir başbakan bile değil. Öncelikle bizim için dava ve sevda adamıdır Recep Tayyip Erdoğan. Ondan dolayı bu millet onu çok seviyor, tutuyor. Necip Fazıl Kısakürek'in bu topraklar üzerinde emeği olduğuna inanlardanım. Onun çok kıymetli İstanbul beyefendisi bir oğlu var. Geçenlere güzel bir yazı paylaşmış. Diyor ki; 'Başbakanı hiç tanımasam, yüzünü hiç görmesem, bilmesem sadece düşmanlarına bakarak yine onu tutardım' Bu söz o kadar doğru bir söz ki Başbakan'a ben çamur atanlara, iftira edenlere sadece baksam bu adam doğru adam derim. Biz söz var teşbihte hata olmasın 'Dinime küfreden, Müslüman olsa' derler ya Anadolu'da aynı bu durum onların durumu" dedi.

Bu arada partililerin 'ustaya uzanan eller kırılsın' şeklindeki sloganlarına karşı Işılak, "O eller nasıl kırılıyor biliyor musunuz? Elini kırsam bu bir ceza değil. Ama onlara itibar etmemek, inanmamak, güvenmemek en büyük cezası bu milletin verdiği" şeklinde cevap verdi.

Işılak, konuşmasının ardından dombra parçasını Tokatlılarla birlikte coşkuyla seslendirdi. AK Parti İl Başkanı Adem Çelik ile AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu günün anısına Işılak'a çeşitli hediyeler takdim etti. - TOKAT

Tokat\'ta Uğur Işılak Coşkusu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tokat'ta Uğur Işılak Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement