Tortum ve Uzundere'de Saadet Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Tortum ve Uzundere'de Saadet Coşkusu

Tortum ve Uzundere\'de Saadet Coşkusu

Yerel seçimler öncesi ilçeleri tek tek ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkan adayı Faik Çalık ve ekibi Tortum ve Uzundere’de yüzlerce araçlık konvoyla karşılandı.

02.03.2014 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel seçimler öncesi ilçeleri tek tek ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkan adayı Faik Çalık ve ekibi Tortum ve Uzundere'de yüzlerce araçlık konvoyla karşılandı.

Tortum Belediye Başkan adayı Yunus Keskin, Uzundere Belediye Başkan adayı İrfan Canbaş ve meclis üyesi adayları ile esnaf ziyareti yapıldı. Ardından Tortum'un Pehlivanlı, Bağbaşı, Serdarlı, Şenyurt beldelerine ve Uzundere'ye ziyarette bulunuldu.

Çalık ziyarette yaptığı açıklamada: "Milli Görüşün ayak seslerini daha önce Karayazı, Çat, ispir ve Pazaryolu'ndan sonra Tortum'da,Uzundere de görüyoruz. Anketlerde halkın desteğini göstermeyenler utanacaklar. Halkımız Erbakan Hocaya sevgi ve vefasını her yönü ile gösteriyor. Gittiğimiz her ilçe Saadet Partisine sevgisini büyük coşku ile ortaya koyuyor. Bu gün Tortum'da da görüyoruz ki halkımız TV'lerde gördüğü yolsuzluk, talan haberlerinden rahatsız; yanlışlara dur demek için bize koşuyor. Yıllardır Tortum'un ihmal edildiğini vatandaşın, esnafın ve köylünün büyük bir ekonomik sıkıntı yaşadığını görüyoruz. İnşallah Belediye hizmetlerini halkımıza ulaştıracağız. Devletin imkanlarını İktidarın yaptığı gibi yandaşlara değil halka ulaştıracağız. Yolsuzluğun hesabını soracağız. Belediyelerimiz şeffaf yönetilecek. Gençliğimiz işsizlikten kıvranıyor. İnşallah yerel kalkınma projeleri ile batıya göç'ü engelleyeceğiz. Yapacağımız adayların tanıtım programı ile iktidar yürüyüşümüzü Abdurrahman Gazi'den başlatıyoruz." Diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tortum ve Uzundere'de Saadet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement