Toru, Seçim Turlarını Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Toru, Seçim Turlarını Sürdürüyor

Toru, Seçim Turlarını Sürdürüyor

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı İbrahim Toru, seçim turlarını sürdürüyor.

27.02.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milletvekili aday adaylığı sürecini iyi değerlendirmek isteyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı İbrahim Toru, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile görüştü.

Yine rekor sayıda başvurunun yapıldığı AK Parti Urfa teşkilatı temayül çalışmalarına odaklanırken, partinin aday adaylarından İbrahim Toru, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile görüşerek hedeflerini anlattı. Bir süre görüşen ikili daha sonra açıklama yaptı. Değerlendirmede Demirkol, Toru'ya başarılar diledi.

Milletvekili aday adayı İbrahim Toru, daha sonra AK Parti Haliliye İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Canpolat'ı ziyaret etti. Toru bu ziyaretin de ardından AK parti Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış ve Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Bağmancı ile görüştü.

Toru gün boyu süren yoğun temaslarına sırasıyla Akçakale Kaymakamı Eyyüp Fırat, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, AK Parti Akçakale İlçe Teşkilatı Başkanı İbrahim Yıldık, Akçakale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kartal ile devam etti.

Akşam saatlerinde ise Harran'a bağlı Biberli Köyü'nde Tanvur ve Kara ailesinin düğününe katılan Toru, burada yoğun ilgi gördü.

Ali Tanvur ile Sara Kara'nın düğününe katılan İbrahim Toru, kalabalık bir grup tarafından davul ve zurna ile karşılandı. Toru, düğünde halay çekerken, Tanvur ve Kara ailesinin gençlerine mutluluklar diledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Toru, Seçim Turlarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement