Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin İftar Programları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin İftar Programları Sürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi\'nin İftar Programları Sürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin iftar programları kapsamında Vakfıkebir’de yaklaşık bin 200 kişiye iftar yemeği verildi.

09.07.2014 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin iftar programları kapsamında Vakfıkebir'de yaklaşık bin 200 kişiye iftar yemeği verildi.

Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Sarısoy, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, siyasiler, sivil toplum örgütleri temsilcileri, mahalle muhtarları ve Vakfıkebir halkının katıldığı programda iftarın ardından konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, iftara göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı Vakfıkebirlilere teşekkür etti.

"Evlerinizde rahatça iftarınızı yapabilecek olduğunuz halde kıymetli zamanlarınızı ayırıp bu davetimize teşrif ettiğiniz için Allah Teala ebedi hayatta bunun mükafatını sizlere nasip etsin inşallah" diyerek Vakfıkebirlere seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, "Ramazan barıştır, kardeşliktir, kucaklaşmaktır, kırgınlıkların-dargınlıkların ortadan kaldırılmasıdır mesajını şu anda, Vakfıkebir'in bu meydanından bütün dünyaya vermiş oluyoruz... Sizlerin sayesinde, sizlerle beraber, bütün İslam dünyasında da, bütün insanlık ailesinde de barışın kardeşliğin hakim olmasını; savaşların, kan dökülmesinin ortadan kalkmasını, İslam aleminde yaşanan iç karışıklıkların bir an evvel sona ermesini Yüce Allah'tan temenni ediyoruz" şeklinde konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın kendilerine 'Masanızda bir zeytin ekmek dahi olsa vatandaşlar ile birlikte iftar ediniz' diye talimat verdiğini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Bir hafta önce arkadaşlarımızla, bugün Cumhurbaşkanı adayı Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bir zat kendisinin, 'vatandaşlarımızla birlikte, onlarla manevi havasını teneffüs ettiğiniz Ramazan'ı idrak ediniz. Masanızda bir zeytin ekmekte olsa hep birlikte iftar ediniz' diyerek Vakfıkebir'e, sizlere selam, saygı ve muhabbetlerini gönderdi. Üzerimde olan bu selamı sizlere iletiyorum." - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin İftar Programları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement