Trabzon'da Feci Kaza: 5 Ölü - Son Dakika
Güncel

Trabzon'da Feci Kaza: 5 Ölü

Trabzon'da bu gece meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti.

11.05.2014 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edinilen bilgiye göre, saat 02.00 sıralarında Akçaabat ilçesinden kent merkezi istikametine gitmekte olan Yaşar Kolaylı yönetimindeki 34 ZM 3687 plakalı özel araç, Karadeniz Sahil Yolu Trabzon şehir içi geçişi Beşirli mevkii Orman Bölge Müdürlüğü karşısında aynı istikamette gitmekte olan Gürcistan plakalı TIR'a aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu arkadan çarptı. Kazada sürücü Yaşar Kolaylı ile araçta bulunan gençlerden Eren Öztürk ile kimliği belirlenemeyen 3 kişi hayatını kaybetti. Gençlerin cenazeleri kaza sonrası Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme sürüyor.

ŞANLIURFA'DA KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ SULAMA KANALINA UÇTU: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Şanlıurfa’da kontrolden çıkan araç ana sulama kanalına uçtu. 1 kişi öldü,1 kişi yaralandı.

Olay akşam 23.00 sularında Şanlıurfa’nın bozova ilçesine bağlı kabacık köyü civarında meydana geldi. İddiaya göre Kabacık Ortaokul müdürü olan Mehmet Taşdemir yönetimindeki 63 YN 836 Plakalı araç yolun taşlık olması nedeniyle kontrolden çıkarak sulama kanalına uçtu. Kanala düşen araç içinde okul müdürü Mehmet Taşdemr ve eşi Meral Taşdemir araç içerisinde sıkıştı. Çevrede tesadüfen bulunan bir kişi tarafından kurtarılan Taşdemir ailesi olay yerine çağrılan ambulans ile Bozova Devlet hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan bütün müdahalelere rağmen Meral Taşdemir kurtulamayarak hayatını kaybederken Mehmet Taşdemir ise yoğun bakıma alındı. Çevredeki vatandaşların jandarmaya haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler araç içinde başka bir şahıs olma ihtimaline karşı Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Su altı arama kurtarma ekipleri çağrıldı. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler burada dalgıç kıyafetlerini giyerek sulama kanalında başka bir şahıs olma ihtimaline karşı arama yaptı. Yaklaşık yarım saat araçta ve kanal içerisinde yapılan aramada araç içinde başka kimsenin olmadığı tespit edilmesinin ardından olay yerine gelen vinç ile sulama kanalına düşen araç çıkarıldı.

Ayrıca Mehmet Taşdemirîn Bozova Kavacık ortaokulunda 11 yıldır görev yaptığı ve çocuklarının olmadığı öğrenildi İ.Olayı haber alan komşuları ve meslektaşları hastane önünde gözyaşı döktü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ECZANEYE İLAÇ ALMAYA GİDERKEN KAZA YAPTILAR: 2 ÖLÜ, 2 YARALI

Bursa’da tedavi oldukları hastaneden eczaneye ilaç almaya giden 2 kişinin bulunduğu otomobilin başka bir otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi ölürken, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Osmangazi ilçesi Çekirge Caddesi üzerinde gece 03.00 sıralarında meydana geldi. Nagihan Görgülü ve kimliği belirlenemeyen bir kişi, gece rahatsızlanarak Bursa Çekirge Devlet Hastanesi’ne gitti. Tedavi sonrası ilaç almak için 16 RM 975 plakalı otomobille eczaneye giden araç, 16 LY 882 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza sonrası her iki otomobilde hurdaya dönerken, olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Otomobilde bulunan Nagihan ve kimliği belirlenemeyen 1 kişi kaza sonrası etrafa savrulurken, olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri tarafından kaldırıldıkları Bursa Çekirge Devlet Hastanesi ve Muradiye Devlet Hastanesi’nde hayatlarını kaybetti.

Diğer otomobil içinde bulunan 3 kişi kendi imkanlarıyla dışarı çıkarken, Nimet Akar ve Arzu Cankat’ın hafif yaralı olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Trabzon\'da Feci Kaza: 5 Ölü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Trabzon'da Feci Kaza: 5 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement