Trabzon'da Öğrenci Servisleri Denetlendi - Son Dakika
Güncel

Trabzon'da Öğrenci Servisleri Denetlendi

Trabzon\'da Öğrenci Servisleri Denetlendi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, il genelindeki öğrenci servislerini denetledi.

22.02.2017 14:23

Trabzon Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, il genelindeki öğrenci servislerini denetledi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi tarafından gerçekleştirilen denetimlerde araçların çalışma izin belgelerinin denetlenip, ilgili yönetmelik hükümlerini yerine getirilip getirilmediği kontrol edildi.

Denetimlerde korsan taşımacılık yapan ve yönetmelik hükümlerini yerine getirmediği tespit edilen öğrenci servislerinin trafikten men edilmesi için zabıta ekipleri tarafından Ulaşım Komisyonu'na cezai işlem uygulanması konusunda rapor hazırlandığı belirtildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, konuyla ilgili olarak, öğrenci servisi taşımacılığının çok önemli bir sorumluluk gerektirdiğine dikkat çekerek, "Trabzon'da öğrenci servis taşımacılığı yapan tüm araçlar, güvenlik kamerasından tutun da diğer tüm şartlara kadar hepsini taşımak zorundadır." ifadelerini kullandı.

Belgesiz ve eksik olarak tek bir aracın dahi öğrenci servis taşımacılığı yapmasına izin vermeyeceklerini belirten Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

"Burada çocuklarımızın güvenliği ve sağlığı söz konusudur. Servis araçlarında bu şartların yerine getirilmesi öğrencilerimizin güvenliği ve sağlığı için gereklidir. Denetimlerimize sıkı şekilde devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trabzon'da Öğrenci Servisleri Denetlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement