Trabzon'dan Ersun Yanal Atağı! - Son Dakika
Spor

Trabzon'dan Ersun Yanal Atağı!

Boşnak Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'i göndermeyi planlayan Trabzonspor, Fenerbahçe'nin eski hocası Ersun Yanal'ı gözüne kestirdi.

05.11.2014 12:56  Güncelleme: 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'da üst üste alınan başarısız sonuçlardan sonra yerel basının istfia etmesini beklediği istediği Vahid Halilhodzic'i göndermeyi planlayan bordo-mavili yönetim, Fenerbahçe'nin eski hocası Ersun Yanal'ı takımın başına getirmeyi düşünüyor.

HACIOSMANOĞLU, HOCA OPERASYONU İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Birçok transfere rağmen hala beklenen futbolu oynayamayan Bordo-Mavili takımda en çok tartışılan isim Vahid Halilhodzic'in geleceği ile ilgili bir iddia daha ortaya atıldı. Habertürk'ün haberine göre; Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yarın Avrupa Ligi'nde Lokeren ile önemli bir maç oynanacak olmasına rağmen teknik direktör operasyonunu başlattığı öğrenildi.

TRABZON-YANAL FLÖRTÜ

Her kötü sonuç sonrası ihaleyi futbolculara yıkan ve sorumluluğu kendi üzerine almayan Boşnak teknik adamdan vazgeçtiği ileri sürülen Hacıosmanoğlu'nun, Fenerbahçe'yi geçen sezon şampiyon yapan Ersun Yanal ile flört halinde olduğu belirtildi.

YANAL'LA İLETİŞİME GEÇİLDİ

Lokeren maçı için dün kafileyle Belçika'ya gitmeyen ve bu hareketi Halilhodzic'e tepki olarak gösterilen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Dubai'de tatilde olan Yanal ile iletişim kurduğu kaydedildi.

İSTANBUL'DA GÖRÜŞECEKLER

Deneyimli teknik adamı görüşmek için Türkiye'ye çağırdığı ifade edilen başkanın, bugün Yanal ile bir araya gelmesi bekleniyor. Anlaşma sağlandığı takdirde Lokeren ve Konya maçı sonucu ne olursa olsun Halilhodzic ile yolların ayrılacağı ve Aziz Yıldırım'ın gönderdiği Ersun Yanal ile sözleşme imzalanacağı ileri sürüldü.

Trabzon\'dan Ersun Yanal Atağı!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Trabzon'dan Ersun Yanal Atağı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • rizespor: hamsileri kimse kurtaramaz inşallah küme düşerler 10 26 Yanıtla
  • kayserili: Size anca bulent ersoy yakisir muhahaah 4 11 Yanıtla
  • hopalı: adam alemci trabzona gitmez denizde pompa yaparken takalar rahat bırakmaz 9 3 Yanıtla
  • burak: deneme 3 0 Yanıtla

Advertisement