Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneğinden Basına Kahvaltı - Son Dakika
Yerel

Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneğinden Basına Kahvaltı

Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneğinden Basına Kahvaltı

Zonguldak Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle kahvaltı programı düzenlendi.

11.01.2016 18:07

Zonguldak Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle kahvaltı programı düzenlendi.

Dernek binasında düzenlenen programa Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Karaelmas Gazeteciler Dernek Başkanı Osman Sav, Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Tahsin Kardeş, Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak ve dernek yönetimi yanı sıra basın mensupları katıldı.

Kahvaltı programı sonrası konuşan Zonguldak Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, "2016 Dünya Gazeteciler Gününüz hayırlı uğurlu olsun. Yönetim kurulu olarak Zonguldak'ta görev yapan kardeşlerimize bir jest anlamında bir araya gelmek anlamında böyle bir kahvaltı düzenlemeyi uygun gördük. Sizin göreviniz dernekçilikten hayli zor bir görev. Biz bunun bilincindeyiz. Biz dernek olarak Zonguldak'ta görev yapan arkadaşlarımızdan çok memnunuz. Her etkinliğimizde bize en güzel şekilde yer verdiğiniz için, yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyoruz. Katılan tüm arkadaşlarımıza camiamız olarak canı gönülden teşekkür ediyoruz. Size de zorlu çalışmalarınızda başarılar diliyoruz" dedi.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ise gazetecilerin zor bir görev icra ettiğini ifade ederek, "Bugün hem dernek hem de sandığı olan Trabzonlular Derneğinin misafiri olduk. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde dernek bize bir etkinlik düzenledi. İl merkezinde çalışan arkadaşlarımız burada bir araya geldik. Ben Trabzonlular Derneğine, bizleri hatırladığı için bu etkinlik için çok teşekkür ediyorum. 10 Ocak Çalışan gazeteciler Günü'nü 4 gündür kutluyoruz. Cuma, Cumartesi, Pazar, Pazartesi günü gazetecilerin hatırlanması sözde değil, özde hatırlanması çok önemli. Bunun için bütün derneklerimize, sivil toplum kuruluşlarına, siyasi parti temsilcilerine, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına bence senede iki özel günümüzde hatırlamaları önemli diye düşünüyorum. Bir yıl onlarla beraberiz. Gazeteciler zor bir görev yapıyor. Meşakkatli bir görev yapıyor. Biz her zaman için bu mesleği araç olarak değil amaç olarak yapıyoruz. Amacı olan arkadaşlarımız bizim her zaman için meslektaşımızdır. Ben tekrar başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar" dedi.

Ardından konuşan Karaelmas Gazeteciler Dernek Başkanı Osman Sav ise, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde sağ olsunlar Zonguldak'taki sivil toplum kuruluşları, siyasiler değişik etkinliklerle bizleri onure ediyorlar. Bugünde Trabzon Kültür Derneğimiz kahvaltı bahanesiyle bir araya getirdi. Sohbet etme fırsatı bulduk. Zonguldak'ta faal derneklerden bir tanesi olduğu için gazetecilerin çalışmak durumunda kaldığı, çok iç içe olduğu bir dernek Trabzon derneği. O anlamda başkanımızın nazarında bütün faal olan derneklere gazeteciler olarak destek veriyoruz zaten. Bu tür etkinliklerin devam etmesini diliyorum. Trabzon Derneği havaalanının yurt içi seferlere açılması konusunda mücadelesi var. O anlamda da ben kendilerini tebrik ediyorum. Mücadelelerinin devam etmesini diliyorum" dedi.

Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin her zaman basın çalışanlarının yanında olduğunu ifade eden Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Tahsin Kardeş, "Ahmet Başkan ve yönetimi sadece özel günlerde değil, her zaman basın çalışanlarının yanında. Bizi de bugün unutmadığı için bir kez daha teşekkür ediyorum. Dilerim tüm siyasi kurumlar, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları gazetecileri sadece basın açıklamalarında ve özel günlerde değil, her zaman her türlü zorlu çalışma şartlarında ki emeklerinin hakkını teslim ederek yanlarında olurlar. Ahmet Başkan ve yönetimine bu tür şartları her zaman yerine getirdiği için teşekkür ediyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneğinden Basına Kahvaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement