Trabzonspor Koltuğunu Geri Almak İstiyor - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Koltuğunu Geri Almak İstiyor

Trabzonspor Koltuğunu Geri Almak İstiyor

Süper Lig'de yarın Gaziantepspor'la deplasmanmdoa oynayacak olan Trabzonspor, müsabakaya maç fazlasıyla devrettiği 4'üncülük koltuğunu geri almak için çıkacak.

15.03.2015 14:55

Süper Lig'de yarın Gaziantep spor'la deplasmanmdoa oynayacak olan Trabzonspor, müsabakaya maç fazlasıyla devrettiği 4'üncülük koltuğunu geri almak için çıkacak.

Ligde geçen hafta Mersin İdman Yurdu'nu deplasmanda 5-1 yenerek bu sezon dış sahadaki 2'nci galibiyetini kazanan bordo mavililer, Gaziantepspor'u da yenerek deplasman galibiyeti serisini sürdürmeyi amaçlıyor. Mersin İdmanyurdu maçının ardından Avrupa kupalarına katılmak için mücadele ettiği Bursaspor ve İstanbul Başakşehir'i geçerek bu sezon ilk kez 4'üncü sıraya yükselen bordo mavililer, cuma günü Bursaspor'un Balıkesirspor maçını kazanması, dün de İstanbul Başakşehir'in Galatasaray karşısındaki beraberliği sonucu maç eksiğiyle 6'ıncı sıraya geriledi. Gaziantepspor'u yenmesi halinde puanını 43'e çıkaracak olan Trabzonspor, böylece yeniden 4'üncü sıraya yükselmenin hesaplarını yapıyor.

5 EKSİKLE GİTTİLER

Trabzonspor, yarın akşam oynayacağı maç için bugün Gaziantep'e gitti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sabah son çalışmasını yapan bordo mavililerde takımdan ayrı çalışan Constant, sakatlıkları bulunan Yatabare, Yusuf ve Belkalem ile önceki gün mide rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Aykut Demir kafileye dahil edilmedi.

YATABARE KOŞULARA BAŞLADI

Bu arada sağ uyluk kas tendonunda yırtık olduğu için uzun süredir takımdan ayrı kalan forvet oyuncusu Mustapha Yatabare de salon çalışmalarının ardından düz koşulara başladı. Önümüzdeki hafta ortasında saha çalışmalarına başlaması planlanan Yatabare'nin hızlı iyileşme gösterdiği ve programının öne çekildiği belirtildi. Yatabare, takımın bu sabahki antrenmanında saha kenarında koşu yaptı daha sonra salonda çalıştı.

SARI KART ALARMI

Trabzonspor'da sarı kart sınırında 5 oyuncu bulunuyor. Gaziantep'e götürülmeyen Belkalem ve Aykut Demir dışında, 3'er sarı kartı bulunan Bosingwa, Mehmet Ekici ve Fatih Atik, yarınki maçta sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve Akhisar Belediye maçında forma giyemeyecek.

GAZİANTEPSPOR'LA 58'İNCİ RANDEVU

Trabzonspor ile Gaziantepspor, yarın yapacakları karşılaşmayla birlikte ligde 58'inci kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek iki takım arasında yapılan 57 maçta, Trabzonspor'un galibiyetlerde 30-12 üstünlüğü bulunuyor. 15 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordro mavililer söz konusu maçlarda 105 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde 57 gol gördü. Trabzonspor, Gaziantepspor karşısında 1981-82 ve 1996-97 sezonunda 5-0, 1992-93 sezonunda ise 6-2'lik farklı galibiyetlerle sahadan ayrıldı.

AKYAZI'DA GÜNEŞ SÜRPRİZİ

Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş, uzun yıllar futbolcu ve teknik adam olarak emek verdiği Trabzonspor'un inşaatı devam eden yeni stadyumunda incelemelerde bulundu. Bir etkinliğe katılmak üzere Trabzon'a gelen Şenol Güneş, eski Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay'la birlikte Akyazı Spor Kompleksi'ndeki stadyumu gezdi. Güneş, Akyazı Stadı'nın tamamlandığında Türkiye'nin en önemli spor alanlarından biri olacağını ve Trabzon'un çok önemli bir tesis kazanacağını söyledi. Şenol Güneş ve Atalay, baret takarak inşaatı gezdi ve yetkililerden bilgi aldı. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Koltuğunu Geri Almak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement