Trafik Kazaları - Son Dakika
Güncel

Trafik Kazaları

Şanlıurfa, Adıyaman, Zonguldak ve Kastamonu'da meydana gelen trafik kazalarında 13 kişi yaralandı.

08.09.2015 15:36

Şanlıurfa, Adıyaman, Zonguldak ve Kastamonu'da meydana gelen trafik kazalarında 13 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde, Salih Dağ idaresindeki 06 ZLL 23 plakalı otomobil, Bozova-Şanlıurfa karayolu Tülmen mevkisinde şarampole devrildi. Kazada yaralanan Dağ ile otomobilde bulunan ve henüz ismi öğrenilemeyen 4 kişi, 112 acil servis ekiplerince Şanlıurfa ve Bozova'daki hastanelerde tedavi altına alındı.

Zonguldak'ta, Nurullah Özmen yönetimindeki 74 AB 691 plakalı otomobil, Zonguldak-Ankara yolu Mevlana Çeşmesi mevkisinde refüje çarpıp karşı yöne geçerek devrildi. Kazada, sürücü ile annesi Hanife ve babası Durmuş Özmen yaralandı. Araçta sıkışan Hanife Özmen, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla çıkarıldı. Yaralılar, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi ile Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine kaldırıldı.

Adıyaman'da, Nusret Özkan'ın kullandığı 02 AH 477 plakalı otomobil, merkeze bağlı Çiçek köyü yakınlarında şarampole devrildi. Kazada, sürücü Özkan ile otomobildeki Basri Gürbüz ve Osman Yücel yaralandı. 112 acil servis ekiplerince Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde, Necip Gümüş idaresindeki 37 LF 624 plakalı kamyon, Kastamonu kavşağında karşı yönden gelen Muhittin Akarsu'nun kullandığı 41 RH 227 plakalı kamyonla çarpıştı. Yaralanan Gümüş ile Akarsu, ambulansla Taşköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trafik Kazaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement