TSK'nın Günlük Faaliyetleri - Son Dakika
Güncel

TSK'nın Günlük Faaliyetleri

TSK\'nın Günlük Faaliyetleri

Sınıra yaklaşan Suriye'ye ait uçak sınıra 0.6 deniz mili kala, Türk F 16'larının bölgeye yönlendirilmesi üzerine geri döndü.

27.06.2014 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye'ye ait bir uçağın, sınıra 0.6 deniz mili kala, Türk F-16'larının bölgeye yönlendirilmesi üzerine geri döndüğü bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesindeki duyuruya göre, Türkiye-Suriye hudut bölgesinde "Hava Muharebe Devriye Görevi" icra eden iki F-16, Suriye'ye ait bir MI-8 helikopterlerinin Yayladağı/ Hatay güneyinde sınıra yaklaşması üzerine bölgeye yönlendirildi. Suriye helikopteri, sınıra 2.5 deniz mili kala geri dönerek bölgeden uzaklaştı.

Türkiye-Suriye hudut bölgesinde "Hava Muharebe Devriye Görevi" icra eden iki F-16, Suriye'ye ait bir SU-24 uçağının Yayladağı/ Hatay güneyinde sınıra yaklaşması üzerine bölgeye yönlendirildi. Suriye uçağı, sınıra 0.6 deniz mili kala geri döndü.

Suriye sınırında 4 F-16, hudut hattı boyunca devriye uçuşu icra etti.

Sahil Güvenlik Komutanlığına ait bir bot ile Karadeniz'de, bir bot ile Ege Denizi'nde ve 5 bot ile Türkiye-Suriye deniz hududunda karakol görevi gerçekleştirildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TSK'nın Günlük Faaliyetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement