Tsyd Konya Şubesinden Emniyet Müdürüne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tsyd Konya Şubesinden Emniyet Müdürüne Ziyaret

Tsyd Konya Şubesinden Emniyet Müdürüne Ziyaret

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi Yönetim Kurulu, Konya Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i ziyaret etti.

08.03.2015 11:09

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi Yönetim Kurulu, Konya Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'i ziyaret etti.

TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar ve yönetim kurulu üyeleri, bir süre önce Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Denizli'den Konya İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mevlüt Demir'i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Ziyarette TSYD Konya Şubesi ile ilgili bilgi veren Recep Çınar, spora sadece yazarlık yaparak değil, gençlere ve veteranlara spor yaptırarak da hizmet ettiklerini söyledi. Çınar, TSYD Konya Şubesi olarak kulüp kurduklarını ve 11 branşta 250'ye yakın sporcuyla faaliyet gösterdiklerini, dolayısıyla amatör spora bu anlamda da hizmet verdiklerinin altını çizdi. Türkiye'de 8 TSYD şubesinden birinin Konya'da bulunduğunu anlatan Başkan Recep Çınar, Aksaray ve Karaman'ın kendilerine bağlı olduğunu, üye sayılarının hızla arttığını kaydetti. Konya'nın sporu sevdiğini ve spor şehri olma yolunda önemli mesafeler katettiğini, bu anlamda da kıskanılan şehirlerden birisi olduğunu ifade eden Çınar, Konya'nın asayiş anlamında ülkenin en huzurlu şehirlerinden birisi olmanın yanında, Konyasporlu taraftarların da centilmenlik noktasında emniyet güçlerine her konuda yardımcı olduğunu sözlerine ekledi.

Konya Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehirdeki spor yatırımlarının dikkat çektiğini söyledi. Demir, Konya'nın güzel bir şehir olduğunu ifade ederek, bu güzel şehre hizmet etmenin kendileri adına gurur verici olduğunu kaydetti.

Ziyaretin anısına Recep Çınar, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'e TSYD amblemli tablo hediye etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tsyd Konya Şubesinden Emniyet Müdürüne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement