Tunceli'de Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de Elektrik Kesintisi

Tunceli'nin Çemişgezek, Nazımiye ve Pülümür ilçelerinde 8-9 Nisan tarihlerinde planlı elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

07.04.2016 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'nin Çemişgezek, Nazımiye ve Pülümür ilçelerinde 8-9 Nisan tarihlerinde planlı elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Fırat Elektrik Dağıtım AŞ. Tunceli İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 8 Nisan Cuma günü Çemişgezek ilçesine bağlı Arpaderen, Örenceler, Bağsuyu, Savuk, Karasu, Aşağıbudak, Yukarıbudak, Sakyol, Kıraçlar köyleri ve bağlı mezralarında yeni tesis çalışmaları, Nazımiye ilçesine bağlı Güneycik, Güzelpınar, Sapköy, Bostanlı, Turnayolu, Ballıca, Beytaşı, Ramazan, Doğantaş Ayranlı, Sarıyayla, Yayıkağıl köyleri ve mezraları ile Pülümür ilçesine bağlı Senek ve 9 Nisan tarihinde yine Pülümür ilçesine bağlı Doğanpınar köyüne enerji taşıyan nakil hatları, trafo ve kabinlerde bakım onarım çalışması yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, Çemişgezek ilçesine, 08.30-16.00, Nazımiye ilçesine 09.00-16.00 ve Pülümür ilçesine de belirtilen ilgili yerleşimlere 10.00-16.00 saatleri arasında elektrik verilemeyeceği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tunceli'de Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement