Tunceli'ye Görderilen 4 Ambulans Törenle Hizmete Girdi - Son Dakika
Güncel

Tunceli'ye Görderilen 4 Ambulans Törenle Hizmete Girdi

Tunceli\'ye Görderilen 4 Ambulans Törenle Hizmete Girdi

Sağlık Bakanlığı, Tunceli Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren 112 Acil Servis için kullanılmak üzere 4 adet ambulans gönderdi.

05.02.2015 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanlığı, Tunceli Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren 112 Acil Servis için kullanılmak üzere 4 adet ambulans gönderdi. Tam donanımlı ve her biri 190 bin lira olan ambulanslar törenle hizmete sokuldu.

Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen ambulansların teslim ve göreve başlaması nedeniyle Sağlık Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene Vali Osman Kaymak, Beldiye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tunç, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Nevzat Akdoğan, Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, TSO Başkanı Yusuf Cengiz, Sağlık Müdürü Yusuf Aydın ile sağlık çalışanları katıldı. Vali Kaymak, Devlet Hastanesi'nin bölge hastanesi konumuna geldiğini belirterek, "Geçmiş dönemlerde bütün sevkler Elazığ'a yapılıyordu. Bugün artık buna ihtiyaç duymuyoruz, çok zorunlu haller dışında. Pertek ve Hozat ilçelerimizde yaptırdığımız ilçe hastaneleri, kısa sürede hizmete girecek. Her ilçemize hastane yapmayı planlıyoruz, birçok belde ve köyümüze yeni sağlık ocakları yapacağız. İnşallah güzel günlerin daha erken gelmesi, ümit ve temennisiyle tekrar bu ambulanslar ilimize hayırlı olsun. Hastalara şifa versin inşallah ve burada çalışan arkadaşlarımıza Allah kaza, bela vermesin" dedi.

Vali Kaymak'tan sonra Tunceli Müftüsü Hüseyin Yıldırım, kürsüye gelerek ambulansların hayırlı hizmet vermesi ve her türlü kazadan uzak kalması, hastaların zamanında sağlık merkezine ulaşması için dualar okudu. Vali Kaymak, daha sonra ambulansların hizmete başlaması için temsili kurdeleyi kesti. - Tunceli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli'ye Görderilen 4 Ambulans Törenle Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement