Turizm Fuarında Ordu Standı Büyük İlgi Gördü - Son Dakika
Güncel

Turizm Fuarında Ordu Standı Büyük İlgi Gördü

Turizm Fuarında Ordu Standı Büyük İlgi Gördü

31 Ocak ve 2 Şubat 2014 tarihleri arasında TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen 18. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Ordu standı büyük ilgi gördü.

03.02.2014 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Ocak ve 2 Şubat 2014 tarihleri arasında TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen 18. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Ordu standı büyük ilgi gördü.

12. salonda, 150 m2'lik alanda yer alan Ordu Standı'nda, Ordu Vali Yardımcısı Niyazi ERTEN, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan GÜLDEREN, Marka Kent Ordu ekibinin koordinatoru Yrd. Doç. Dr. Metin Çelik ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personelleri, standı ziyaret eden konuklara ev sahipliği yaptı. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği standı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür ÖZASLAN, İstanbul Valisi Hüseyin Avni MUTLU, İstanbul Belediye Başkanı Kadir TOPBAŞ, Çorum Valisi Sabri BAŞKÖY, Kayseri Valisi Orhan DÜZGÜN ile eski Ordu valisi Mustafa Malay da gezdi. Bölgeye yatırım yapmak isteyen firmaların da ziyaret edip bilgi aldığı Ordu standını ziyaret edenler arasında aslen Ordulu olan "O Ses Türkiye" yarışma programının birincisi Hasan Doğru da vardı. Hasan Doğru'yu görmek isteyenler Ordu standına akın etti.

Stand dizaynı yoğun ilgi gördü

Ordu, bu yıl ki fuara farklı bir stant dizaynıyla katıldı. Büyük beğeni toplayan standı cok sayıda ziyaretçi gezdi ve hatıra fotoğrafları çekti. Ordu'nun tarihi, turistik ve kültürel değerlerini yansıtan Ordu Standı, içindeki 'Ordu Evi' ile birlikte ziyaretçilerin ilgisini çekerken, beşik sallayan kadın, el değirmeninde un çeken köylü ve dibek döven hareketli mankenler Ordu'nun Eko Turizm potansiyelini ortaya koydu. Fuarda yaptığı tanıtımla ön plana çıkan Ordu ili, yeni tanıtım broşürleri, fındığı, pidesi, görsel sunumları ve zengin tanıtım materyalleriyle fuara katılanların ilgisini çekmeyi basardi.

Ülkeler arasındaki turizm ilişkilerini geliştirerek, turizme katkı sunmak amacıyla düzenlenen ve 70 ülkeden yaklaşık 4 bin temsilcinin katıldığı "EMITT 18. Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı"nda, Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen tur operatörleri, seyahat acenteleri, otelleri ve zincir oteller, hava yolları, cruise firmaları, turistik beldeler, uluslararası tanıtım ofisleri, araç kiralama firmaları, hastaneler ile 70 ülke ve Türkiye'nin birçok ilinin stantları yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Turizm Fuarında Ordu Standı Büyük İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement