Türk Büro-sen Bilecik İl Temsilcisi Cüneyt Taşkesen Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Türk Büro-sen Bilecik İl Temsilcisi Cüneyt Taşkesen Açıklaması

Türk Büro-sen Bilecik İl Temsilcisi Cüneyt Taşkesen Açıklaması

Türk Büro-Sen Bilecik İl Temsilcisi Cüneyt Taşkesen, son günlerde yaşanan terör olaylarını kınayarak, “20 günde 33 şehit verdik.

13.08.2015 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Büro-Sen Bilecik İl Temsilcisi Cüneyt Taşkesen, son günlerde yaşanan terör olaylarını kınayarak, "20 günde 33 şehit verdik. Bölücü eşkıya alçakça saldırılarını sürdürüyor. Ülke sahipsiz, hükümet kurulamıyor, millet endişeli" dedi.

Türk Büro-Sen Bilecik İl Temsilcisi Cüneyt Taşkesen, siyasetçilerin sorumluluklarını yerine getirmesi ve bir an önce koalisyon hükümeti kurularak, bölücü teröre karşı millet olarak topyekun mücadele başlatılması gerektiğini söyledi. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Doğu Anadolu Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Esendere Gümrük Kapısı'nda görevli 7 gümrük muhafaza memurunun geçici görevle Hakkari'nin Çukurca Üzümlü Gümrük Kapısı'na gönderildiğini sözlerine ekleyen Taşkesen, "Bölücü terör dün sabah görev yerlerine gitmek için yola çıkan gümrük memurlarını kaçırmıştır. Alçakça saldırılarını üniformalı devlet memurlarına yapan, askerimizi ve polisimizi şehit eden hainler, şimdi de memurlarımızı kaçırarak yıldırmak istemektedir. Bölgede alan hakimiyeti sağlamanın peşindedirler. 7 Gümrük muhafaza memurumuzdan dün sabahtan beri haber alınamamaktadır. Akıbetleri belirsizliğini korumaktadır. Bölücü terör örgütünün rehin aldıklarına dair iddialar bulunmaktadır. Güvenlik güçlerimiz konuyla ilgili derhal kapsamlı bir çalışma başlatmalıdır. Bölücü eşkıyayı lanetliyor, alçakça saldırılarını bir kez daha nefretle kınıyoruz. Hükümeti derhal ciddi tedbirler almaya davet ediyoruz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Büro-sen Bilecik İl Temsilcisi Cüneyt Taşkesen Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement