Türk Kızılayı Ergene Şube Başkanlığı, İlk Kan Bağış Programını Gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

Türk Kızılayı Ergene Şube Başkanlığı, İlk Kan Bağış Programını Gerçekleştirdi

Türk Kızılayı Ergene Şube Başkanlığı, İlk Kan Bağış Programını Gerçekleştirdi

Türk Kızılay Ergene Şube Başkanlığı, ilk kan bağış programını gerçekleştirdi.

24.11.2015 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılay Ergene Şube Başkanlığı, ilk kan bağış programını gerçekleştirdi.

Tekirdağ'ın büyükşehir yapılanması ile kurulan Ergene ilçesinde geçtiğimiz günlerde açılan Türk Kızılayı Şube Başkanlığı, ilk kan bağışı programını Sağlık Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde konuşlanan Kızılay Kan Bağış Çadırı'nda düzenledi. Bağış programına, kamu kurum temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlar da ilgi gösterdi.

Bağış formlarının incelenerek gerekli tetkiklerin yapılmasının ardından bağışlarını yapan donörlere teşekkür eden Kızılay Ergene Şube Başkanı Zeki Uzun, yeni kuruldukları halde kısa sürede güzel işlere imza attıklarını söyledi.

Kızılay Ergene Şube Başkanlığı olarak giysi ve gıda yardımları ile genel çalışmaların yanı sıra kan hizmetlerini de devam ettirdiklerinin altını çizen Uzun, "Şubemizi kısa bir süre önce kurduk. Burada kısa sürede güzel işlere imza attık. Bu da, ilk kan bağış programımız. Bizlere destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

Bağış kampanyasına ilk gün yaklaşık 50 bağışçının katıldığını ifade eden Uzun, kampanyaları rutin aralıklarla yapmaya devam edeceklerini de kaydetti.

Kızılay Ergene Şubesi'nin ilk kan bağış kampanyasına Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü İzzet Ersoy, Ak Parti Meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri, CHP meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri, Ergene Mahalle Muhtarları, kamu kurumlarının temsilcileri, Çorlu Kızılay Şube Başkanı Selime Dodurka ve yöneticileri katılırken halk da yoğun ilgi gösterdi.

Ayrıca kan bağışında bulunanlara Kızılay Ergene Şubesi tarafından hediyeler verildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Kızılayı Ergene Şube Başkanlığı, İlk Kan Bağış Programını Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement