Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Yozgat'ın Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaymakam Levent Kılıç ve şehitliği ziyaret etti.

09.04.2014 11:03

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Yozgat'ın Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaymakam Levent Kılıç ve şehitliği ziyaret etti.

Kaymakam Kılıç, Türkiye'de huzur ve güvenin sağlanmasında polis teşkilatının önemli görevler üstlendiğini söyledi.

Polis teşiklatının 169. yılını nedeni ile kendisine yapılan ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Kılıç, "Ülkemizin çınar kuruluşlarından olan polis teşkilatımızın 169. kuruluş yılını tebrik ediyorum. Oldukça büyük bir yerleşim alanına sahip olan ilçemizde, huzur ve güvenin sağlanmasında önemli görevler üstlenen polis teşkilatımızı kutluyorum. Arkadaşlarımız her yıl daha başarılı çalışmalar yaparak, asayiş olaylarını asgariye indiriyorlar. Ben bu başarılı çalışmalarını da kutluyorum. Ayrıca 10 Nisanda emniyet müdürlüğümüzde yapılacak etkinliğe tüm vatandaşlarımızı bekliyorum" dedi.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette, İlçe Emniyet Amiri Cemil Şen'in yanı sıra ve polis memurları da hazır bulundu. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement