Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Polis Teşkilatı'nın 169’uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

09.04.2014 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Polis Teşkilatı'nın 169'uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başer, mesajında, Türkiye'de iç güven ortamının oluşmasına yönelik olağanüstü gayretler sergileyen Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 169'uncu yılını kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Polis teşkilatının, vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşaması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştığını belirten Başer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Türk Polis Teşkilatının 169'inci kuruluş yılı ve 10 Nisan Polis Bayramını kutluyorum. 169 yıldır mal ve can güvenliğimizin,  huzur ve mutluluğumuzun teminatı olan polis teşkilatımızın, sonsuza kadar görevini başarıyla yapacağına inanıyorum. Güvenliğimiz tehlikeye girdiği zaman hatırladığımız polislerimiz,  her geçen gün gelişen ve değişen şartlar altında ortaya çıkan yeni suç tipleriyle başa çıkabilmek için, sürekli kendilerini geliştirmektedirler. Emniyet teşkilatımız,  sadece adi suçlarla değil,  ülkemizi parçalamak isteyen vatan hainleriyle de canları pahasına mücadele etmektedirler.  Devletin  bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek amacıyla şehit olan güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle anıyorum." - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement