Türk ve Alman Heyeti Sungurlu Osb'yi İnceledi - Son Dakika
Yerel

Türk ve Alman Heyeti Sungurlu Osb'yi İnceledi

Türk ve Alman Heyeti Sungurlu Osb\'yi İnceledi

Almanya’nın Türkiye Büyükelçiliği ile Çorum Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası ile Siemens’in katkılarıyla organize edilen Türk-Alman Ekonomi Günü nedeniyle Çorum’a gelen heyet Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi’ni inceledi.

16.05.2014 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın Türkiye Büyükelçiliği ile Çorum Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası ile Siemens'in katkılarıyla organize edilen Türk-Alman Ekonomi Günü nedeniyle Çorum'a gelen heyet Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi'ni inceledi.

Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçisi Eberhard Pohl, Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. CEO Steven Young ve Siemens, Mercedes, MAN gibi firmalarının yetkilileri Sungurlu OSB'deki tesisleri ziyaret ettiler.

Türk ve Alman heyetine Sungurlu Kaymakamı Osman Beyazyıldız, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Alaittin Akel ve işadamları eşlik etti.

Yapılan toplantı da Sungurlu Kaymakamı Osman Beyazyıldız, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Alaittin Akel Sungurlu OSB hakkında Türk ve Alman heyetine brifing verdi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk ve Alman Heyeti Sungurlu Osb'yi İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement