Turkish Airlines Ladies Open İçin Geri Sayım Başladı - Son Dakika
Yerel

Turkish Airlines Ladies Open İçin Geri Sayım Başladı

Avrupa Bayanlar Golf Turnuvasının Türkiye ayağı Turkish Airlines Ladies Open, 8-11 Mayıs tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek.

08.04.2014 11:22  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa'nın en prestijli turnuvalarından biri olarak kabul edilen Ladies European Tour'un (Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası) Türkiye ayağı Turkish Airlines Ladies Open, 8-11 Mayıs tarihlerinde Antalya'da yapılacak.

Belek turizm bölgesinde bulunan Nationel Golf Kulübünde gerçekleştirilecek turnuvaya 32 ülkeden 126 profesyonel kadın golfçü katılacak.

Dünya çapında 80 turnuva kazanan ve İngiltere'nin en iyi kadın golfçüsü olarak gösterilen Laura Davies'in de yer alacağı 2014 Turkish Airlines Ladies Open'da, 2013 şampiyonu Güney Afrikalı Lee Anne Pace, 2012 ve 2011 şampiyonu Hollandalı Christel Boeljon, 2010 şampiyonu İngiliz Melissa Reid, İsviçreli Carin Koch, İspanyalı Carlota Ciganda ve İngiltere'nin yükselen starı Charley Hull gibi birçok golfçü ter dökecek.

Yıl boyunca sürecek turnuva Türkiye'den sonra Hollanda, Slovakya, İngiltere, Almanya, Çek Cumhuriyeti, İskoçya, İsveç, Fransa, İspanya, Fransa, Güney Afrika, Çin, Hindistan ve Dubai'de devam edecek.

Hindistan'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne, İtalya'dan İspanya'ya, Fransa'dan İngiltere'ye, İsveç'den Çin'e kadar dünyanın dört bir yanında düzenlenen Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağı Turkish Airlines Ladies Open'dan bir gün önce, bir profesyonel 3 amatör oyuncudan oluşan takımların yarıştığı Turkish Airlines Ladies Open Avea Prime Pro-Am Golf Turnuvası da iş dünyası ve cemiyet hayatının önemli isimlerini bir araya getirecek. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Turkish Airlines Ladies Open İçin Geri Sayım Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement