Türkiye Enduro Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

Türkiye Enduro Şampiyonası

Şampiyonanın 6. ayak yarışı, 80 sporcunun katılımıyla Muğla'nın Fethiye ilçesinde başladı.

09.11.2014 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 6. ayak yarışı, Fethiye'de başladı.

Fethiye Orman Spor Kulübü tarafından organize edilen yarış, Esenköy Mahallesi'ndeki Akdeniz Off Road Park'ta start aldı. Yarışçılar, 2,5 kilometre kros, 6 kilometre enduro ve 950 metre ekstrem testten oluşan parkurda kıyasıya mücadele veriyor.

Türkiye'nin farklı illerinden yaklaşık 80 sporcunun kayıt yaptırdığı yarışta, 2 kadın sporcunun yanı sıra 60 yaş üstü 4 veteran grubu sporcu da yarışıyor.

TMF Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 6. ayak yarışının başlangıcını verdiklerini, yarışçıların birbirleriyle kıyasıya mücadele verdiğini anlattı.

Birbirinden zorlu etaplarda yarışan sporcuların şampiyonluk için puan toplamak amacıyla mücadele verdiğini belirten Özdemir, "Fethiye'de hava çok güzel ve vatandaşların ilgisi oldukça yoğun. Zorlu parkurlarda motosikletlilerin yarışı izleyenlere heyecanlı anlar yaşatıyor" dedi.

Özdemir, ödül töreniyle son bulacak yarışta dereceye girenlerin, kupa ve madalya ile ödüllendirileceğini kaydetti. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Enduro Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement