Türkiye Finans'tan Salihli esnaf ve sanatkarına destek - Son Dakika
Güncel

Türkiye Finans'tan Salihli esnaf ve sanatkarına destek

Türkiye Finans, Salihli Keresteciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile 31 Ağustos günü bölgedeki esnaf ve sanatkarı desteklemek amacıyla bir protokol imzaladı.

31.08.2015 16:36

Banka, düşük maliyetli finansman ve bankacılık hizmetlerini kapsayan bu protokol ile mobilya sektörüne hem bölgesel hem sektörel çözüm paketini bir arada sunmuş olacak.

Kuruluşundan beri reel sektöre yönelik finansman modelleri geliştirmeye özen gösteren Türkiye Finans, sektörel ve bölgesel çözüm paketleri ile ülke ekonomisine katma değer oluşturan işletmelere desteğini sürdürüyor. Son olarak Salihli Keresteciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile işbirliğine imza atan Banka, Oda üyelerine yüzde 10 indirimli finansman imkanının yanı sıra bankacılık işlemlerinde de avantajlı fırsatlar sunacak.

Söz konusu protokole ilişkin imza töreni Türkiye Finans Salihli Şube Müdürü Ufuk Akkuş ve Salihli Keresteciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Kemal Alacalı'nın katılımlarıyla Manisa Salihli'deki Oda merkezinde gerçekleştirildi. Törene ayrıca Türkiye Finans Ege Bölge Saha Yöneticisi Ali Balyanbul ve Salihli Şube Portföy yöneticileri Fatih Demir ve Yasin Teker de katıldı.

Türkiye Finans imzalanan protokol kapsamında; Oda üyelerine hammadde, ticari mal, makine/teçhizat, taşıt, gayrimenkul ihtiyaçları için finansal destek sağlayacak. Protokol kapsamında kullandırılacak olan 3 aya kadar ödemesiz, 48 aya kadar vadeli TL ve YP finansman kullandırımında kar ve komisyon oranlarında tabela fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak.

YENİ HESAP AÇANLARA ARTI 5 PUAN KAR PAYI

Söz konusu protokol kapsamında, Oda üyelerine özel Faal Kart kar payı oranı üzerinden 5 puanlık indirim yapılacak ve yeni katılım hesabı açanlara +5 puan kar payı avantajı sağlanacak. Oda üyeleri protokol kapsamında ertesi gün veya blokeli uygun çalışma koşulları ile POS ürününü kullanabilecek. Ayrıca üyelerden ilk yıl için Hesap İşletim Ücreti masrafı tahsil edilmeyecek. Türkiye Finans İnternet Şubesi üzerinden yapılan EFT/ havale işlemleri ise 6 ay boyunca ücretsiz olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye Finans'tan Salihli esnaf ve sanatkarına destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement