Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Kadın Yönetim Kurulu Üyeleri 8 Mart İçin Toplandı - Son Dakika
Yerel

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Kadın Yönetim Kurulu Üyeleri 8 Mart İçin Toplandı

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Kadın Yönetim Kurulu Üyeleri 8 Mart İçin Toplandı

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Kadın Yönetim Kurulu üyeleri, Mavişehir’de bulunan Bergama Köftecisi’nde 8 Mart Kadınlar Günü için bir toplantı düzenledi.

07.03.2015 17:30

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Kadın Yönetim Kurulu üyeleri, Mavişehir'de bulunan Bergama Köftecisi'nde 8 Mart Kadınlar Günü için bir toplantı düzenledi.

Düzenlenen etkinlikte, konuşmacı olan Ege Üniversitesi Topluma Hizmet Uygulamaları Kordinatörü Prof. Dr. Aylin Göztaş, "Toplumun ve ailenin temel taşı olan kadınlarımızın aile ve iş yaşamları, yetiştirecekleri yeni nesillere istinaden kadına şiddet konusuna yönelik, toplumun tüm kesimlerinde farkındalık ilgili bilincinin oluşmasını çok önemsiyoruz. Bu nedenle tüm sivil insiyatiği, kamu ve özel kurumları başına, ilgili projelerde yer almaya davet ediyoruz. Dokunabileceğimiz her sorun çözüm için bir adımdır. Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanlığına, kadın şiddeti adına attıkları her olumlu adım için teşekkür ediyorum" dedi.

Prof. Dr. Aylin Göztaş'ın ardından, Gençlik ve Spor Konfedarayonu İl Başkanı Senem Kılıç, "Bu sene kadınlara yapılan şiddet, taciz, tecavüz ve her türlü kadın cinayetlerinin son bulmasını diliyorum. Bunun için toplumun bütün paydaşlarını bilinçli davranmaya davet ediyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Kadın Yönetim Kurulu Üyeleri 8 Mart İçin Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement