Türkiye Hokey Süper Lig 3. Etap Müsabakaların Tanıtım Yapıldı - Son Dakika
Spor

Türkiye Hokey Süper Lig 3. Etap Müsabakaların Tanıtım Yapıldı

Türkiye Hokey Süper Lig 3. Etap Müsabakaların Tanıtım Yapıldı

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Salon Hokeyi Türkiye Süper Lig 3. Etap müsabakaların tanıtım toplantısı bugün düzenlendi.

01.03.2016 13:02

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Salon Hokeyi Türkiye Süper Lig 3. Etap müsabakaların tanıtım toplantısı bugün düzenlendi. .

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü tarafından yapılan 3. Etap Hokey Süper Ligi müsabakaların tanıtımına Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürü Ökkeş Demir, Hokey Federasyonu Koordinatörü Erkin Özdemir ve Hokey Federasyonu İl Temsilcisi Ali Koç katıldı. Toplantı gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Ökkeş Demir Hokey Süper Ligi 3. Etap maçlarıyla ilgili bilgiler verdi.

3-6 Mart tarihlerinde 2015-2016 Hokey süper Ligi 3. etap maçları Gaziantep'te oynanacağını belirten Ökkeş Demir, "Gaziantep'ten 5 kulübünde yer aldığı Hokey Süper Ligi 3. Etap müsabakalarının 5 ve 6 Mart tarihlerinde oynanacak maçlar canlı verilecek" dedi. Türkiye genelinde hokey branşında çok iyi durumda olduklarını vurgulayan Demir, "Avrupa şampiyonuyuz aynı zamanda. Bununla birlikte artık bir farkındalık yapalım diyoruz. Hokey son dönemlerde Gaziantep'te çok büyük bir gelişme kaydetti. Bunu bütün branşlarda gerçekleştirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bay ve bayandan oluşan 20 takımın müsabakasının gün boyunca devam edeceğini söyleyen Ökkeş Demir, "Bu gurur verici bir şey. 10 erkek, 8 bayan takımı var. Bunun 5 tanesi Gaziantep'in takımı. Bu da şu demek oluyor müsabakaya girecek takımların dörtte 1' ini oluşturuyoruz. Hem ev sahipliği yapıyoruz, hem de bu müsabakaların dörtte 1'ini biz teşkil ediyoruz. Bu da bize onur ve gurur veriyor. Bizler sporda farkındalık oluşturmak istiyoruz ve Gaziantep'in buna sahip çıkmasını istiyoruz. Geç bir nüfusa sahip Gaziantep'te zihinsel bir olaya vesile olacağız" şeklinde konuştu.

"1024 LİSANSLI SPORCUMUZ VAR"

Gaziantep'teki hokey sporu branşıyla ilgili bilgilerini aktaran Ökkeş Demir, "Hokey branşında erkek sporculardan 1024 lisanslı sporcumuz var. Bayan sporcu sayımız 579 toplam hokey branşında 1603 sporcu sayımız var. Bu bizim gururumuz, onurumuz" dedi. Hokey Süper Lig'de Gaziantep'i temsil eden kulüplerin isimlerini de veren Ökkeş Demir, şunları söyledi:

"Bu branşta Süper Lig'de mücadele eden kulüplerimiz; Aktora Gençlik ve Spor Kulübü, Doruk Spor Kulübü, Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü, Gaziantep Gençlik ve Spor Kulübü ve Nizip Gençlik ve Spor Kulübü'dür. Buradan tekrar söylüyorum, Gaziantep evet genç bir nüfusa sahip ama biz sporun, sanatın ve kültürün bir arada götürülmesini istiyoruz. Biz sadece spor müdürlüğü değiliz. Bizim kültür, sanat ve eğitimle de ilişki içindeyiz ve biz gençlerin önünü açacak gençlerimize yol gösterecek, gençlerimizle birlikte hareket edip o genç nüfusu daha berrak daha iri ve daha diri olması için bir çok proje ve faaliyetlerde bulunacağız" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Hokey Süper Lig 3. Etap Müsabakaların Tanıtım Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement