Türkiye Kardeşlik Köprüsü Projesi" - Son Dakika
Güncel

Türkiye Kardeşlik Köprüsü Projesi"

İSTANBUL (AA) – İnsan ve Medeniyet Hareketi ve Genç Hareket tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle gerçekleşen "Türkiye Kardeşlik Köprüsü Projesi" kapsamasında yola çıkan 100 öğrenci Pendik İstasyonu'ndan uğurlandı.

24.04.2015 15:21

İSTANBUL (AA) – İnsan ve Medeniyet Hareketi ve Genç Hareket tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle gerçekleşen "Türkiye Kardeşlik Köprüsü Projesi" kapsamasında yola çıkan 100 öğrenci Pendik İstasyonu'ndan uğurlandı.

Trenin hareketinden önce istasyonda basın açıklaması yapan Türkiye Kardeşlik Köprüsü Projesi Koordinatörü Orhan Demiral, projenin amacının, kardeşlik değerlerini pekiştirmek olduğunu söyledi.

İstanbul, Konya, Kayseri, Adana ve Diyarbakır'ı kapsayan yolculuğunun 5 gün süreceğini ifade eden Demiral, öğrencilerin değişik il ve okullardan geldiğini kaydetti. Demiral, "kardeşlik" için gelecek yıl farklı illere yolculukların yapılacağını belirtti.

Genç Hareket Başkanı Murat Özaydın ve İnsan ve Medeniyet Hareketi Anadolu Koordinatörü Orhan Çokça da yaptıkları konuşmalarda, farklı kültürdeki öğrencilerin tanışmalarının önemini vurguladı.

Konuşmaların ardından yolculuğa katılan 100 öğrenci Rabia işareti yaparak trene bindi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye Kardeşlik Köprüsü Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement