Türkiye Küçükler Hentbol Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Türkiye Küçükler Hentbol Şampiyonası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Üsküdar Belediyesi karşılaşmasından görüntüler Türkiye Küçükler Hentbol ŞampiyonasıŞampiyonada kızlarda İzmir Büyükşehir Belediyespor, erkeklerde İzmir Karşıyaka Belediyespor birinci olduAntalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Küçükler Hentbol Şampiyonası sona erdi.

27.06.2016 19:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Üsküdar Belediyesi karşılaşmasından görüntüler Türkiye Küçükler Hentbol Şampiyonası

Şampiyonada kızlarda İzmir Büyükşehir Belediyespor, erkeklerde İzmir Karşıyaka Belediyespor birinci oldu

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Küçükler Hentbol Şampiyonası sona erdi.

Türkiye Hentbol Federasyonunun organize ettiği, Alanya Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen şampiyona, Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen final maçlarıyla tamamlandı.

Şampiyonada, erkeklerde İzmir Karşıyaka Belediyespor birinci, Zonguldak Kozlu Belediyespor ikinci, Ankara Maliye Milli Piyango da üçüncü oldu.

Kızlarda ise birinciliği İzmir Büyükşehir Belediyespor, ikinciliği İstanbul Üsküdar Belediyespor, üçüncülüğü de İzmir Bornova Belediyespor kazandı.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Levent Küçükçolak ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türkiye Küçükler Hentbol Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement