Türkiye Şampiyonları Vali Tapsız'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Türkiye Şampiyonları Vali Tapsız'ı Ziyaret Etti

Türkiye Şampiyonları Vali Tapsız\'ı Ziyaret Etti

Kilis Atatürk Ortaokulu öğrencileri ve aynı zamanda Çınarlı Gençlik Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi, Vali Süleyman Tapsız’ı makamında ziyaret etti.

30.06.2014 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis Atatürk Ortaokulu öğrencileri ve aynı zamanda Çınarlı Gençlik Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi, Vali Süleyman Tapsız'ı makamında ziyaret etti.

Kilis Atatürk Ortaokulu Halk Oyunları Ekibi olarak Adana'da düzenlenen yarışmada Bölge Üçüncülüğü, Gaziantep Kulüpler arası Bölge yarışmasında Halaylar Bölge Birinciliği alan ekip, Konya Akşehir'de yapılan Kulüpler arası Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Halaylar Birinciliğini elde etmenin mutluluğunu Vali Süleyman Tapsız'la paylaştı.

Vali Süleyman Tapsız, Kilis'i halk oyunlarında en güzel şekilde temsil eden halk oyunları ekibi antrenör ve oyuncularına çeşitli hediyeler verdi ve tebrik ederek, bundan sonraki yapacakları müsabakalarda başarılar diledi.

Çınarlı Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hakan Polat, yardımlarını esirgemeyen ve vermiş olduğu her türlü destekten dolayı Kilis Valisi Süleyman Tapsız'a, teşekkürlerini sundu.

Yapılan ziyarete Çınarlı Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hakan Polat, Halk Oyunları Antrenörü Mustafa Ergün ve sporcu öğrenciler katıldı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Şampiyonları Vali Tapsız'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement