Türkiye-Suriye Sınırında Kaçak Akaryakıta Darbe - Son Dakika
Güncel

Türkiye-Suriye Sınırında Kaçak Akaryakıta Darbe

Türk Silahlı Kuvvetleri(TSK), Türkiye-Suriye sınırında akaryakıt kaçakçılığında kullanılan 300 metre boru hattı, Asi nehri üzerinde ve etrafında 60’ar litrelik 8 adet bidon içerisinde 480 litre kaçak akaryakıtın tespit edildiğini ve kullanılmaz hale getirildiğini bildirdi.

27.07.2014 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Silahlı Kuvvetleri(TSK), Türkiye- Suriye sınırında akaryakıt kaçakçılığında kullanılan 300 metre boru hattı, Asi nehri üzerinde ve etrafında 60'ar litrelik 8 adet bidon içerisinde 480 litre kaçak akaryakıtın tespit edildiğini ve kullanılmaz hale getirildiğini bildirdi.

TSK, Türkiye-Suriye sınırında, hudut devriye faaliyeti icra eden Mobil Yol Kontrol unsurları tarafından; akaryakıt kaçakçılığında kullanılan 300 metre boru hattı, Asi nehri üzerinde ve etrafında 60'ar litrelik sekiz adet bidon içerisinde 480 litre kaçak akaryakıt ve Asi Nehri üzerinde yasa dışı geçiş ve kaçakçık faaliyetinde kullanılan iki adet salın tespit edildiğini açıkladı.

Tespit edilen 480 litre kaçak akaryakıt ve 2 adet salın, Altınözü Cumhuriyet Savcılğının talimatı ile olay yerinde kullanılmaz hale getirildiği belirtildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türkiye-Suriye Sınırında Kaçak Akaryakıta Darbe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement