Türkiye Teröre Karşı Tek Vücut - Son Dakika
Güncel

Türkiye Teröre Karşı Tek Vücut

Ağrı'daki sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Ankara'daki terör saldırısını lanetledi.

14.03.2016 14:29

Ağrı'daki sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Ankara'daki terör saldırısını lanetledi.

Memur-Sen Ağrı Şubesi, Eğitim Bir-Sen, İnsani Yardım Vakfı (İHH), Diyanet-Sen, Ağrı Ey-Der, Sağlık-Sen, Yardım Eli, İmam Hatipliler Derneği, Genç Birlik Vakfı, Büro Memur-Sen, Birlik Haber-Sen, TOÇ Bir-Sen, MÜSİAD, Bayındır Memur-Sen, Ağrı Çevre ve Eğitim Vakfı, KADER, Kültür Memur-Sen, Enerji Bir-Sen, 1918 Ağrı Gençlik Derneği ve Safa Vakfı temsilcileri, Ankara'daki sivilleri hedef alan terör saldırısını protesto için bir araya geldi.

Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Memur-Sen Ağrı Şubesi'nde yaptıkları ortak basın açıklamasıyla terör saldırısını lanetledi.

Memur-Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman Gümüşer'in okuduğu basın açıklamasında, terörün acımasız ve kanlı yüzünü, Ankara'da bir kez daha gösterdiği ifade edildi, terör, teröre destek verenler ve terörün arkasındaki iç ve dış güçler nefretle kınandı.

Terör saldırısının Türkiye'nin huzuru ve güvenliğine yönelik yapıldığını, ancak bu saldırıların milleti yıldıramayacağı dile getiren açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ülkemize, milletimize, güvenlik görevlilerimize ve geleceğimize yönelik bu canice saldırıları lanetliyoruz. Hain saldırılar milletimizi asla pes ettiremez. Güzel ülkemiz her alanda parlayan yıldız olacak. Bunun gerçekleşmesinden korkanlar ve bunu engellemek isteyenler geçmişte de oldu, bugün de var ve yarın da olacak. Bize düşen, birliğimizi korumaktır ve umudu, kardeşliği ve kararlılığı güçlü kılmaktır. Bize düşen, istiklal ve istikbalimizi yeniden inşa ve ihya etmektir. Bize düşen, bizi yıkmak, bölmek ve durdurmak isteyenlere karşı tek yürek olmaktır. Bu tür karanlık planlarla ülkemizi karıştırmak isteyenler kirli emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaktır. Milletimiz, sahip olduğu sağduyu ile bu hain planları her zaman boşa çıkarmayı bilmiştir."

Açıklamada, Ankara'daki terör saldırısında yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifa dileklerine de yer verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye Teröre Karşı Tek Vücut - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement