Türkiye Teröre Karşı Tek Vücut - Son Dakika
Güncel

Türkiye Teröre Karşı Tek Vücut

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Ankara'daki terör saldırısını kınadı.

14.03.2016 16:25

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Ankara'daki terör saldırısını kınadı.

Aydın, yazılı açıklamasında, Ankara'daki patlamanın milleti ve ülkeyi hedef aldığına işaret ederek, terörün her türlüsünü kınadığını belirtti. Aydın, şunları kaydetti:

"Ankara'daki haince, kalleşçe terör saldırısında yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkemiz ve milletimiz üzerinde haince plan yapanların planlarını, Rabbim kendi başlarına çevirsin ve hesaplarını boşa çıkarsın. Lanet olsun. Adı DAEŞ, PKK, PYD, DHKP-C olmuş ne önemi var? Her birine lanet olsun. İnsanlıktan nasibi olmayan insanlık katilleri. Bu aziz milletin bir ve beraber olmasını kimse engelleyemeyecektir. Gerçekleşen olayı tezgahlayanlar şunu bilsinler ki, bu provokasyonlar ve tezgahlar onların başında parçalanacak ve kimse Türkiye'nin huzurunu bozamayacaktır."

Hiçbir şekilde taviz verilmeden terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurgulayan Aydın, şöyle devam etti:

"Herkes birlik ve beraberlik içinde olayı lanetliyor. Demek ki millet bu işin karşısında. Kimse bunlara prim vermeyecek. Örgütün beli kırıldı. Bunlar münferit olaylardır. Onlar artık toparlanamıyor. Ankara'da yüzünü gösteren terör, masum vatandaşları hedef alıyor. Milletimiz, kardeşliği bozmak isteyenlere asla pirim vermeyecektir. Bu insanlık dışı kalleş saldırılarla ülkemizde güvensizlik ortamı oluşacağını düşünenler, büyük bir yanılgı içindedir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye Teröre Karşı Tek Vücut - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement