U-12 Hüsamettin Çetinkaya Futbol Ligi Kupa Töreni - Son Dakika
Güncel

U-12 Hüsamettin Çetinkaya Futbol Ligi Kupa Töreni

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antalya İl Temsilciliği ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından düzenlenen U-12 Hüsamettin Çetinkaya Futbol Ligi müsabakaları kupa töreni yapıldı.

16.05.2016 15:50

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antalya İl Temsilciliği ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından düzenlenen U-12 Hüsamettin Çetinkaya Futbol Ligi müsabakaları kupa töreni yapıldı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, sporun her dalına olduğu gibi futbola da belediye olarak destek verdiklerini, bu amaçla 6 takımın katıldığı U-12 Ligi müsabakalarının Kumluca'da yapılıyor olmasından dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

Her alanda olduğu gibi futbolda da altyapının önemli olduğunu ifade eden Çetinkaya, "Kumluca Belediyespor olarak iki yıldır sağlam bir altyapı olması için mücadele ediyoruz. Bu konuda iyi bir yol kat ettik. İnşallah gelecekte Kumlucamızda altyapısı sağlam iyi bir futbol takımımız olacak. Bunun yanında ilçemizde spor tesisleri anlamında çalışmalarımız var, inşallah bu çalışmalarımızı da en kısa sürede tamamlarız." dedi.

Gençlerin spora özendirilmesi, kötü alışkanlıklarından uzak tutulması amacıyla küçük yaşlarda çeşitli sportif etkinliklerin yapılmasının önemli olduğunu vurgulayan Çetinkaya, ASKF tarafından ilçede düzenlenen ve kendi adının verildiği U-12 Hüsamettin Çetinkaya Futbol Ligi içinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Metin Bulut da turnuvada takımlar arasından kazanan ve kaybeden olmadığını belirterek, "Burada amacımız bölgemizde futbol altyapısını geliştirmek, genç ve yetenekli sporcuların futbola kazandırılmasını sağlamak. Turnuvaya Kumluca, Finike, Demre, Kaş, Kınık ve Toptaş olmak üzere 6 takımımız katılıyor. İki haftadır devam eden müsabakalarda futbolun tüm güzelliklerini izliyoruz. Turnuvamız gelecek haftada devam edecek. Ben sporcularımız başta olmak üzere, ailelerine, antrenörlerine ve turnuvada emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından, turnuvaya katılan sporcular ve takım temsilcilerine kupa, madalya ve futbol topları verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel U-12 Hüsamettin Çetinkaya Futbol Ligi Kupa Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement