Uğur Işılak: Demokrasi Nöbeti İçin Para Alan Sanatçı Şerefsizdir - Son Dakika
Magazin

Uğur Işılak: Demokrasi Nöbeti İçin Para Alan Sanatçı Şerefsizdir

Uğur Işılak: Demokrasi Nöbeti İçin Para Alan Sanatçı Şerefsizdir

Uğur Işılak, darbe girişimi sonrası Erzurum Belediyesi'nin kent meydanındaki programına katılmak için 37 bin TL para talep ettiği yönündeki iddiaya yanıt verdi.

23.07.2016 17:32  Güncelleme: 17:39

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye'nin dört bir yanında demokrasi nöbeti başladı. Bu nöbetlere bayrağını alıp sokağa çıkan vatandaşlarla birlikte ünlü isimler de katılıyor. Uğur Işılak da ilk günden beri meydanlarda demokrasi vurgusu yapıyor. Ancak ünlü şarkıcı ile ilgili sosyal medyada yayılan bir iddia şaşkınlık yarattı.

"DEMOKRASİ NÖBETİ İÇİN PARA ALAN ŞEREFSİZDİR"

Erzurum Belediyesi'nin kent meydanındaki programına davet edildiği ve 37 Bin TL para istediği yönündeki iddiaya Uğur Işılak'tan yanıt gecikmedi. Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Işılak, "Bu süreçte demokrasi nöbeti programlarında sahne için para alan sanatçı şerefsizdir. Almayana aldı diyerek iftira atan da namussuzdur." ifadelerini kullandı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise yine twitter'dan, "Uğur Isılak kardeşimiz karşılık beklemeksizin şehrimize verilen Milli Mücadele Nöbetine iştirak etmiştir. Kendisine teşekkür ediyorum." mesajını yayımladı.

Son Dakika Magazin Uğur Işılak: Demokrasi Nöbeti İçin Para Alan Sanatçı Şerefsizdir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement