Uğur Uçar, Terim'i Mest Etti - Son Dakika
Spor

Uğur Uçar, Terim'i Mest Etti

İstanbul Başakşehir'in tecrübeli sağ beki Uğur Uçar'ın başarılı performansı Fatih Terim'in dikkatinden kaçmadı. Terim, eski öğrencisini Milli Takım'a çağırmayı planlıyor.

27.10.2014 16:55  Güncelleme: 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Başakşehir, Galatasaray'ı 4-0 yenip ligde ilk galibiyetini alırken Uğur Uçar'ın performansı dikkat çekti. Terim, eski öğrencisini Milli Takım'ın Kazakistan ve Hollanda ile oynanacak maçlara çağırmayı düşünüyor.

HERKESİN BEĞENİSİ TOPLADI

Uzun yıllar Galatasaray'da forma giydikten sonra sırasıyla Ankaragücü'ne ve Karabükspor'a gönderilen Uğur Uçar, son olarak İstanbul Başakşehir'e transfer oldu. Abdullah Avcı'yla birlikte yeniden eski günlerine dönen 27 yaşındaki sağ bek, dün oynanan Galatasaray maçında ortaya koyduğu başarılı performansla herkesin beğenisini topladı.

TERİM'İ MEST ETTİ

Türk futbolunun zor günler geçirdiği ve yabancı sınırlamasının kısıtlığı olduğu şu günlerde yerli oyuncuların içinde göze çarpan Uğur'un Milli Takım'a çağrılması gündeme geldi. Mill Takım'ın oynadığı 3 maçta sadece 1 puan alması nedeniyle Terim, kadroda büyük bir revizyona gidecek. Milli Takım'da özellikle Gökhan Gönül'ün alternatifinin olmaması Terim'i arayışlara iterken tecrübeli antrenör, eski öğrencisi Uğur Uçar'ı Kazakistan ve Hollanda maçlarına çağırmayı düşünüyor. Terim'in eski öğrencisini lig başından bu yana izlettirdiği ve performansından memnun kaldığını yakın çevresiyle paylaştığı öğrenildi.

UĞUR UÇAR'IN MİLLİ KARİYERİ

88 kez Milli Takımlara çağrılan Uğur Uçar, 9 kez Türkiye U-16, 35 kez Türkiye U-17, 9 kez Türkiye U-18, 1 kez Türkiye U-19, 7 kez Türkiye U-20, 18 kez Türkiye U-21 ve 2 kez de Türkiye A2 forması olmak üzere toplam 81 kez milli formayı giymiştır ve bu müsabakalarda 1 gol kaydetti.

8 ve 9 Şubat 2011 tarihlerinde Belarus ile Antalya'da oynanan özel karşılaşmalarda ilk kez Türkiye A2 Milli Takımı aday kadrosuna davet edilmişti.


Uğur Uçar, Terim\'i Mest Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Uğur Uçar, Terim'i Mest Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • yıldırım: Bizde zaten milli takım yok. Altın karma var. ! 5 1 Yanıtla
  • alieren: milli takımın hali belli uğur kimmiş 2 1 Yanıtla

Advertisement